Dni s čistou energiou

Ahojte, dámy :-),

nasledujúce dni budú plné energie a inšpirácie pre nás všetky. Zbúrame nejaké stereotypy a trošku zvýrazníme dôležitosť ženskej sily. ;-)

Som Andrea a tento týždeň vás budem sprevádzať Dňami so značkou SPP.

Mojím snom bolo vždy z tejto značky spraviť lovebrand, ukázať, ako to naozaj vo vnútri je, a ako sme nastavení. Aj naša nová kampaň je presne odrazom toho, čo cítime, a ako to máme. Čo na ňu hovoríte vy? Už ste ju videli?

Čo nás teda čaká?

Aby som nezabudla, v prvom rade nám všetkým chcem zaželať veľa čistej energie. Verím, že sviatky ste zvládli na výbornú. :-)

Pojem „čistá“ má pre nás viacvýznamový symbolický charakter. Počas sviatkov chceme mať všetci doma rodinnú pohodu s našimi blízkymi. A počas celého roka si prajeme čistú myseľ, čistú lásku, ale aj čistú nádej do ďalších dní a mesiacov. Naša budúcnosť však priamo závisí aj na čistote životného prostredia, na zachovaní jeho krás aj pre naše deti, pretože aj v prírode čerpáme inšpiráciu, a teda aj veľa veľa energie. Aj o tom sa budeme veľa rozprávať. Aké mám ja nastavenie, či som spúšťačom, vizionárom, alebo si len tak intuitívne improvizujem, či ako som sa naučila počúvať svoje vnútro...

Musím povedať, že mám aj veľký rešpekt, som jedna z vás, so svojím osobným príbehom. Matka dvoch úžasných detí, ktorá v súčasnosti rieši milé i menej milé situácie. Môj životný príbeh to zariadil tak, že som teraz na detičky sama. No a ako to zvládam popri tom, ako vediem oddelenie produktového marketingu v SPP?

Čakajú nás aj rôzne súťaže, podnetné diskusie, no najmä sa teším na vaše názory a skúsenosti, ktorými sa vieme vzájomne obohatiť.

Spolu so mnou tu bude aj moja kolegyňka Maťka, ktorá má tiež veľmi zaujímavý príbeh, ako sa dostala k nám do SPP. Pracuje na našom oddelení ako marketingový manažér, a jej zelené srdce vnáša do našej, typickej korporátnej žltej, veľa čistej energie.

Tešíme sa na vás :-),

Andrea