Ahojte, viete poradiť zubara v Čadci? Som v Petramede, ale ten je fakt pridrahy. Čosi som uz obvolal , ale nebrali nových. Vďaka. 🙂
@tamarkissova v parku neberu😪
A ten Primadent, nie su to sukromnici s cenami ako Petramed?
@hellwant netuším, skús si tam zavolať 😊 a môj muž chodí vedľa fabríky na chute k ukrajincovi, ceny má úplne super, ochota tiež tak. To by som ti odporučila, len netuším či berie nových
@tamarkissova Dík za rady
@ivanaks Ten Ukrajinec na Staškove je dobrý alebo nič Moc?Tie Mladé doktorky ktoré tam boli zo 2roky dozadu už tam nepracujú?
@stanislav183 Ahoj, keď tí Ukrajinci sa tam dosť menia, ja ani neviem, či je tam niektorý aj dlhšie (a to platí aj o doktorkách). Ale bola som teraz so synom a bol tam taký mladý doktor - Ukrajinec a synovi veľmi pekne a citlivo spravil zub. Mal by tam byť aj nejaký starší a ten mame robil korunku a tiež všetko OK. Doktorka tam bola pred letom tiež taká mladučká - Slovenka, ale robila nám len preventívku...
@ivanaks Ďakujem za odpoveď.A cenovo to tam vychádza ako?Ja zvažujem aj Petramed,Ilovent v Žiline a Krasnodent.
@stanislav183 Ja tam chodím iba so synom a ešte som nikdy neplatila (ani za opravu zuba, ani za pečatenie). Čo platila mama za korunku, neviem, musela by som sa jej spýtať, ale menšiu časť jej preplatili cez aplikáciu VšZP. Petramed je cenovo úplne niekde inde (za mňa dosť prepálené ceny - aj manžel kvôli tomu od nich odišiel, lebo teda cena a kvalita boli podľa jeho skúsenosti v dosť značnom nepomerne - vzhľadom ku kvalite. Keď už musí ísť k zubárovi a nechce sa mu ísť do Žiliny, kde má zubára, ide do Primadentu. Ceny sú tiež vystrelené do nebies, ale on vraví, že je tam spokojnejší ako v Petramede...), ostatné firmy nepoznám.
viete poradiť zubára v Čadci a okolí, ktorý berie nových pacientov?
Zubárka na rakovej berie ale len tých ktorý majú trvaly pobyt na Rakovej, alebo ešte Primadent a v parku je vraj nejaka dobrá zubárka