Zubár - Čadca

hellwant
11. okt 2022

Ahojte, viete poradiť zubara v Čadci? Som v Petramede, ale ten je fakt pridrahy. Čosi som uz obvolal , ale nebrali nových. Vďaka. 🙂

tamarkissova
11. okt 2022

Zubárka na rakovej berie ale len tých ktorý majú trvaly pobyt na Rakovej, alebo ešte Primadent a v parku je vraj nejaka dobrá zubárka

hellwant
autor
11. okt 2022

@tamarkissova v parku neberu😪
A ten Primadent, nie su to sukromnici s cenami ako Petramed?

tamarkissova
12. okt 2022

@hellwant netuším, skús si tam zavolať 😊 a môj muž chodí vedľa fabríky na chute k ukrajincovi, ceny má úplne super, ochota tiež tak. To by som ti odporučila, len netuším či berie nových

hellwant
autor
12. okt 2022

@tamarkissova Dík za rady

ivanaks
13. okt 2022

@hellwant Áno, Primadent sú súkromníci, nemajú zmluvu so ZP, takže celý zákrok si hradíte sám (manžel tam chodí) a čakacie doby sú tiež relatívne dlhé.

hellwant
autor
13. okt 2022

@ivanaks No jo, cize další Petramed🤔
Bude mi treba urobit mostik, 2 korunky, 2 medzicleny(po extrskcii) a v Petramede 1080 eur, no zda da mi to veľa, i ked neviem cenu u iných.

ivanaks
13. okt 2022

@hellwant Za kostolom ste skúšali? Alebo potom na Paláričke vedľa fontány, u Ukrajinca na Staškove (Čulman odišiel a má tam jeho - mame tlačili korunku na 3D tlačiarni v Žiline), prípadne na Hornej ulici. Možno v koncom októbra, v novembri budú brať nových pacientov...

hellwant
autor
14. okt 2022

@ivanaks Diky za rady

zuzi56
14. okt 2022

@hellwant u súkromníka stojí jeden zub určite 300€, tak tá cena neni až taká zla

hellwant
autor
16. okt 2022

@zuzi56 no na sukromnika nie , ale aj tak, chcel by som to skresať🙂

stanislav183
9. okt 2023

@ivanaks Ten Ukrajinec na Staškove je dobrý alebo nič Moc?Tie Mladé doktorky ktoré tam boli zo 2roky dozadu už tam nepracujú?

ivanaks
10. okt 2023

@stanislav183 Ahoj, keď tí Ukrajinci sa tam dosť menia, ja ani neviem, či je tam niektorý aj dlhšie (a to platí aj o doktorkách). Ale bola som teraz so synom a bol tam taký mladý doktor - Ukrajinec a synovi veľmi pekne a citlivo spravil zub. Mal by tam byť aj nejaký starší a ten mame robil korunku a tiež všetko OK. Doktorka tam bola pred letom tiež taká mladučká - Slovenka, ale robila nám len preventívku...

stanislav183
10. okt 2023

@ivanaks Ďakujem za odpoveď.A cenovo to tam vychádza ako?Ja zvažujem aj Petramed,Ilovent v Žiline a Krasnodent.

ivanaks
10. okt 2023

@stanislav183 Ja tam chodím iba so synom a ešte som nikdy neplatila (ani za opravu zuba, ani za pečatenie). Čo platila mama za korunku, neviem, musela by som sa jej spýtať, ale menšiu časť jej preplatili cez aplikáciu VšZP. Petramed je cenovo úplne niekde inde (za mňa dosť prepálené ceny - aj manžel kvôli tomu od nich odišiel, lebo teda cena a kvalita boli podľa jeho skúsenosti v dosť značnom nepomerne - vzhľadom ku kvalite. Keď už musí ísť k zubárovi a nechce sa mu ísť do Žiliny, kde má zubára, ide do Primadentu. Ceny sú tiež vystrelené do nebies, ale on vraví, že je tam spokojnejší ako v Petramede...), ostatné firmy nepoznám.

repar
6. feb 2024

viete poradiť zubára v Čadci a okolí, ktorý berie nových pacientov?