Sestrička, ktorá pracovala u doktorky Dejovej

24. feb 2021

Ahojte je to už dávno ale nepamätá si niekto ako sa volala zdravotná sestra ktorú v začiatkoch mala táto pani doktorka z nejakého dôvodu musela odísť a nahradila ju taká nepríjemná ale tú ktorú tam mala predtým tá bola hotový anjel možno je to hlúpe ale chcel by som ju nájsť hľadal som aj na fb ale neviem ako sa volala chcel by som jej iba podakovať dúfam že sa jej na novom mieste darí nikdy na ňu nezabudnem fakt veľmi dobrá žena láskavá takých ľudí človek často nestretne budem vdačný za každé info ak by niekto niečo vedel je mi jasné že už si ma asi nebude pamätať ale toľko rokov už prešlo a nezabudol som na ňu dakujem krásne

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. feb 2021

@strapatapupava mohla by si si odpustiť hlúpe komentáre?

vierocka888
24. feb 2021

Ahoj, myslíš tu mladú co bola u Dejovej ešte v starej ambulancii, alebo tu staršiu pani co tam bola pred cca 4 rokmi?

autor
24. feb 2021

@vierocka888 v prvom rade dakujem za normálnu reakciu bola to taká mladá sestrička myslím že mali ambulanciu tam ako je Medea a tá zastávka a bola tam myslím že lekáreň teraz tam je niečo iné

vierocka888
24. feb 2021

Poznám ju, zrovna včera som s nou bola 😄 síce si nedovolím dat ti jej meno, no môžem jej pri ďalšom stretnutí odkázať, je na ňu niekto takto pekne spomína 😉

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wejti
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ouwecka
7. feb 2023

U dejovej robili dve take super,jedna mladucka,ked bola este pri zastavke makovskej a po presťahovaní taka starsia pani a ta tam robila dlho,posledne dva tri roky ma mozno inu,ine,teraz tam je tiez taka tmavsia a je v pohode ale predtym chvilu tiez bola nejaka ina
Jedna odisla na matersku a druha na pn..
Tak neviem ktoru mýslis