Prosim, vedeli by ste mi poradit dobreho psychologa popripade psychiatra v Cadci alebo Ziline. Pre mladeho chalana, ktory sa pokusil o samovrazdu. Dakujem pekne
určite treba aj psychiatra, aj psychoterapeuta.
z psychológov by som volila na oddelení psychiatrie FNsP ZA - Mgr. Terézia Ondrášková
iné tipy na psychológov: Mgr. Daniel Kotrč, Mgr. Lucia Šútorová, Mgr. Ivana Senková
@valentina12345
psycholog Richard Grof ,za hodinu si uctuje 30 eur,ale nemusis cakat,zoberie klienta hned.
ale v tvojom pripade asi psychiater...clovek sa nepokusi o samovrazdu len tak pravdepodobne je v tom depresia. a tu musi riesit lekar.
Ja by som poradila Mudr. Šedovú z Čadce, ambulanciu má v modrodrom domčeku Argentum, vedľa kultúrneho domu, ordinuje vždy v piatok, síce za plnú úhradu, ale ona je psychiatrička, ale zároveň má psyhoterapeutický výcvik, takže dva v jednom, moja dcéra k nej chodila a bola veľmi spokojná, ak nejaký psychológ nesadne na prvý raz, treba hľadať ďalej, držím palce
@gubiko to neviem, ale myslím si, že áno, treba jej zavolať a spýtať sa, robí rôzne terapie, posielam webovú stránku, trošku sa tam treba preklikať, ale je tam aj telefonický kontakt http://www.alterrapia.sk/kontakt/
@valentina12345 ahoj,viem ze v nemocnici ze dr.krkoska a viem ze jedna znama si ho chvalila ale to uz je davnejsie,ale urcite este ambuluje,minule som ho tam videla pobehovat.