Ahojte, chcela by som sa opýtať termín pôrodu mám na január a plánovala som nadštandard izbu, keď sme sa tam boli na ňu pýtať že by som si ju rezervovala tak nám sestrička povedala že mám zavolať 2 dni pred pôrodom že to stačí, ale keby som náhodou predčasne porodila alebo neskôr nečakane tak dá sa po pôrode pýtať na tu izbu alebo nie ? 😃
Nie nedá, ak budú všetky obsadene, budeš musieť byť na normálnej. Aspoň ja keď som tak bola pred rokom, to tak bolo.
nadstandard dostaneš iba ak v ten den, ked rodís, je volný...ja som rodila 3x...zadarilo sa len raz dostať nadstandard...
Ak by k takej situácii došlo, budeš sa na to informovať v deň pôrodu. Či už pred (podľa situácie ako to bude prebiehať a ako sa budeš cítiť 😉) alebo po. Ide o to, že oni ti izbu nerezervuju mesiac dopredu, keďže nikto netuší kedy presne budeš rodiť. Takže nastavenie je také, že sa na to informujes už v čase kedy je to pre teba aktuálne. Avšak v tom prípade sa môže stať že budú všetky nadštandardy obsadené. Aspoň ja mám takú skúsenosť spred 9 rokov