Pohybové aktivity pre ročné deti - Čadca, Terchová

miasonka
26. jan 2023

Ahojte,neviete o nejakých pohybových aktivitách pre ročné deti? Okolie Čadce, príp. Bela, Terchová?

oli18
26. jan 2023

Ake aktivity mas na mysli? Jedine plavanie. Ved niektore deti ledva v roku chodia, ine este ani nie. Ved zober za rucku a prechadzaj sa po chodniku, nechaj ho liezt pod tvojim dohladom po schodoch, gulaj si s nim v obyvacke lopticku. S rocnym toho vela nevymyslis.

miasonka
autor
26. jan 2023

@oli18 na plávanie chodíme, ale viem, že v iných mestách sú aktivity ako pohybko kde je viac detí,iné prostredie, iné pohybové aktivity, to co píšeš samozrejme robím, ale myslela som niečo ako babybalance v Žiline, len iný smer jie ZA...

ajkaslniecko
17. mar 2023

@miasonka úplne chápem čo myslíš, ide o zmenu prostredia, kolektív a socializaciu ako drobca, tak mamičky. Doma stále iba s dieťaťom je ubíjajúce. Len bohužiaľ o ničom neviem a Za je už od ruky aj pre mňa.

ajkaslniecko
17. mar 2023

@miasonka a kam chodíte na plávanie?! Tiež by som rada chodila.

miasonka
autor
17. mar 2023
ajkaslniecko
20. mar 2023

@miasonka ďakujem, som na to aj zabudla, že to tam je.

dadaa76
27. feb 2024

Dobrý deň našli ste prosím vás nejaké aktivity ? Tiež sme z tohto kraja a chyba nám spoločnosť alebo nejaké aktivity pre dcérku 🙂

ajkaslniecko
3. mar 2024

@dadaa76 no veru nič sme nenašli

dadaa76
4. mar 2024

@ajkaslniecko a odkiaľ ste ? Môžeme vymyslieť nejakú prechádzku alebo aktivitu pre naše deti spolu🙂 moja dcéra bude mat v máji 2 roky ;)