Ahojte, viete mi povedať aká je pravdepodobnosť , že ma zoberú na pomaturitne štúdium na pedagogickú školu v Čadci ?
@anucy dnes mi prisla pozvanka a kriteria presne ako na stranke ja som si zacala pocuvat ludovky napisem nejaky zoznam a hadam cosi zaspievam🤣🤣🤣slovencinu naucim sa basnicku a pribeh? Hadam cosi poviem
Telesnu som kukla co tam robia a naucim sa to tak
No a vytvarna? To je otazne lebo ja nejako kreslit neviem vykresy doma nemam a akae tie co kreslim s detmi? Nieco donesiem hadam nejako to tragicky neberiem nepodari sa nevadi.
@anucy ja som si vybrala akoze basen podla mna je strasne jednoducha ale serinkam nato nemam vela casu pri 2 detoch hadam naozaj pri ru oci.
Baby robila som kotule v obyvacke no akoze dufam si tam neublizim.
Nakreslene mam 2 vykresy ale ci som spokojna?🤣🤣🤣🤣🤣som rada ze mam aj to dnes nakreslim dalsie az to mam z krku a spev hadam skola nespadne . Drzim vam palce 😍
@messi0309
@anucy tak sa vidíme dievčatá...ešte koľko máte rokov?😉🙈neviem,či niesom stará dnes 36🥂🎂.
Ja som sa naučila Kukučina-Rysava jalovica...kotuĺ sa mi točí v hlave😁🤣 ale dám to a kresba, nejdem sa vyjadrovať 0 bodov u mňa 😂 ak neprejdem tak nevadí,už sa riadne zamestnam a nebudem špekulovať. Držím vám palce.
@anucy ahoj davala si si prihlasku? Aj ja som podala a teda neviem ako dopadnu talentovky.