Máte skúsenosti s pôrodom v ČR?

urpin
13. sep 2020

Ahojte rodil niekto mimo Sk?

macko1007
13. sep 2020

@urpin jaaa na vsetine 🙂

urpin
autor
13. sep 2020

@macko1007 a vsetko v poriadku? aj potom vybavovanie papierov a preplacanie z poistovne?

macko1007
13. sep 2020

@urpin mala som rodit normalne,nakoniec akutna sekcia... do poistovne som neniesla nic,vsetko taˇ poslali oni..jedine som potom posielala do nemocnice scan malej karticky poistenca ked jej prisla (uz s rodnym cislom) a cesky rodny list ...a potom samozrejme som dnoniesla papiere gynekologicke a pediatricke 🙂 inak je to pohoda..
a co sa tyka personalu,vybavenia nemocnice to sa neda porovnat zo sk..
led budeme cakat druhe,budem mat planovy cisar a za ten sa momantalne plati 1000€(ale poistovna to preplati nakoniec) tak urocte tam pojdem aj dalsi krat 🙂

urpin
autor
13. sep 2020

@macko1007 dakujem ja uvazujem nad Trincom,,, inak som z Cadce a mam obavy z tohto personalu ked pocujem ako sa spravaju tu u nas a ze nechcu ani porodne plany brat

macko1007
13. sep 2020

@urpin ono bude najlepsie ked si zavolas do nemocnice,spravia ti aj ,,prehliadku” nemocnice aj ti povedia kedy tam mas prist na kontrolu std

tini27
13. sep 2020

Ja som rodila vo Frýdku- Místku, všetko perfektné, ak sa nám ešte podaria ďalšie detičky, tak určite pôjdeme znova tam 😍. Ako iný svet oproti slovenským nemocniciam

lucy0807
13. sep 2020

ja som rodila v Brne v 8/2019, všetko super ale teda papiere som si do poitovne musela sama zaniesť..mám VšZP, ale záleží aj od nemocnice

suzibandit
15. sep 2020

@urpin ahoj, síce nie osobnú, ale z rodiny (bratrancova žena) rodila v Trinci a teda dopadlo to katastrofálne 👿 absolútne sa jej nevenovali, len ju nechali ležať na izbe, cez všetky jej sťažnosti ... vraj ich nemá otravovať... keď prišla do pôrodnice, bola na pasoch + sono , všetko bolo Ok ...po 2 dňoch !!!! v strašných bolestiach ich “ otravovala “ že čoraz menej cíti pohyby ...vysmiali ju 😥, dopadlo to tak, že bábätko malo cez 4kg a udusilo sa pupočnou šnúrou 😥😥😥 všetko dali na súd a k ním sa pridali ďalšie 3.mamicky s tým istým osudom ...samozrejme mohlo sa odvtedy veľa veci zmeniť, vrátane personálu ...
Ale pýtala si sa na skúsenosť, tak s Trincom je takáto 😪a inak práve veľa žien z CZ chodí rodiť do CA

tini27
15. sep 2020

@suzibandit je mi to veľmi ľúto. Mne Dr vo Frýdku tiež hovorila, že v Třinci je to také, povedzme, všelijaké, no nechcela som to sem písať, lebo osobnú skúsenosť nemám (asi našťastie)

urpin
autor
15. sep 2020

@suzibandit to mi je luto 😢 a dakujem za skusenost

monikaaaaa
10. jan 2021

@tini27 tak ja teda osobnu skusenost s Trincom mam a za mna 100bodov zo 100.Vsetko perfektne od personalu, cez izby vsetko TOP.Bola som tam 10dni a prestriedalo sa pri mne xy sestier a lekarov a vsetci uzasni.A to vybavenie izieb a celkovo nemocnica top.

urpin
autor
11. jan 2021

@monikaaaaa Ja som bola tiez spokojna super personal aj starostlivost rodila som teraz v decembri 😉

stanka2020
15. aug 2021

@macko1007 Ahoj, na Vsetíne nie sú naklonení prirodzeným porodom po cisarskych? Keď si spomínala, že pri druhom už budeš mať plánovanú sekciu...? Ďakujem

macko1007
16. aug 2021

@stanka2020 ahoj kludne ked je vsetko v poriadku mozes aj normalne 🙂 ja mam vsak viacero problemov a jeden je aj s krckom maternice,talze ja uz len cisar 🙂