Ahojte rodil niekto mimo Sk?
@urpin mala som rodit normalne,nakoniec akutna sekcia... do poistovne som neniesla nic,vsetko taˇ poslali oni..jedine som potom posielala do nemocnice scan malej karticky poistenca ked jej prisla (uz s rodnym cislom) a cesky rodny list ...a potom samozrejme som dnoniesla papiere gynekologicke a pediatricke 🙂 inak je to pohoda..
a co sa tyka personalu,vybavenia nemocnice to sa neda porovnat zo sk..
led budeme cakat druhe,budem mat planovy cisar a za ten sa momantalne plati 1000€(ale poistovna to preplati nakoniec) tak urocte tam pojdem aj dalsi krat 🙂
Ja som rodila vo Frýdku- Místku, všetko perfektné, ak sa nám ešte podaria ďalšie detičky, tak určite pôjdeme znova tam 😍. Ako iný svet oproti slovenským nemocniciam
ja som rodila v Brne v 8/2019, všetko super ale teda papiere som si do poitovne musela sama zaniesť..mám VšZP, ale záleží aj od nemocnice
@urpin ahoj, síce nie osobnú, ale z rodiny (bratrancova žena) rodila v Trinci a teda dopadlo to katastrofálne 👿 absolútne sa jej nevenovali, len ju nechali ležať na izbe, cez všetky jej sťažnosti ... vraj ich nemá otravovať... keď prišla do pôrodnice, bola na pasoch + sono , všetko bolo Ok ...po 2 dňoch !!!! v strašných bolestiach ich “ otravovala “ že čoraz menej cíti pohyby ...vysmiali ju 😥, dopadlo to tak, že bábätko malo cez 4kg a udusilo sa pupočnou šnúrou 😥😥😥 všetko dali na súd a k ním sa pridali ďalšie 3.mamicky s tým istým osudom ...samozrejme mohlo sa odvtedy veľa veci zmeniť, vrátane personálu ...
Ale pýtala si sa na skúsenosť, tak s Trincom je takáto 😪a inak práve veľa žien z CZ chodí rodiť do CA
@suzibandit je mi to veľmi ľúto. Mne Dr vo Frýdku tiež hovorila, že v Třinci je to také, povedzme, všelijaké, no nechcela som to sem písať, lebo osobnú skúsenosť nemám (asi našťastie)
@suzibandit to mi je luto 😢 a dakujem za skusenost
@tini27 tak ja teda osobnu skusenost s Trincom mam a za mna 100bodov zo 100.Vsetko perfektne od personalu, cez izby vsetko TOP.Bola som tam 10dni a prestriedalo sa pri mne xy sestier a lekarov a vsetci uzasni.A to vybavenie izieb a celkovo nemocnica top.
@monikaaaaa Ja som bola tiez spokojna super personal aj starostlivost rodila som teraz v decembri 😉
@macko1007 Ahoj, na Vsetíne nie sú naklonení prirodzeným porodom po cisarskych? Keď si spomínala, že pri druhom už budeš mať plánovanú sekciu...? Ďakujem
@stanka2020 ahoj kludne ked je vsetko v poriadku mozes aj normalne 🙂 ja mam vsak viacero problemov a jeden je aj s krckom maternice,talze ja uz len cisar 🙂
@urpin jaaa na vsetine 🙂