Mamičky z Oščadnice a okolia Čadce

kajka114
27. máj 2012

pred nedavnom som sa tu pristahvala a nikoho tu nepoznam tak toto cesou by som si chela najst nejaku mamicku na spolocne kocikovanie 🙂

liliana363
27. máj 2012

@kajka114 Ahoj, som z Cadce, ale mam uz skolkarku. Ak by si chcela, v Cadci v kulturnom dome funguje kazdy den okrem prazdnin od pol 10 do pol 12 matersky klub. Tak tam mozes zajst. ale nasla som na nete ze aj Oscadnica ma tiez nejake materske centrum cmeliacik vzdy v piatok poobede.

kajka114
autor
27. máj 2012

@liliana363 to sa zato nieco plati???a ako velka deti tam mozu ist??ja mam 10 mesacnu dcerku a byvam na horelici

liliana363
27. máj 2012

@kajka114 V cadci sa plati myslim 1euro na osobu na pol roka. Chodia tam deti, ktore este nechodia do skolky.
Obcas tam chodia aj tieto mensie deti, ktore este moc nevedia chodit, ale vacsinou su tam tak k tym dvom rokom deti by som povedala. Skusim niekde najst odkaz na ich stranku, su tam aj fotky
tu su take starsie fotky >http://www.mestocadca.sk/novinky-z-mesta/na-mik...

liliana363
27. máj 2012

neviem sa dostat na ich stranku. Ale skus tam zajst, je to v kulturnom dome na prizemi, myslim klubovna cislo 5. na dverach je plagat.kocik si mozes nechat na chodbe, myslim ze sa este nikomu nestratil, su tam aj nocniky, aj miesto na prebalovanie, mikrovlnka tak aj jedlo mozes zohriat, stolicka na krmenie, hromada hraciek,..., Vzdy je tam jedna veduca, ktora organizuje zabavu. Od pond. do str. je tam p. Miladka, ktora s nimi kresli a hra sa, stvrtok je tam p. Katka, ta ma s nimi taku hudobnu hodinku a v piatok je tam p. Dominika ktora s nimi cvici a maju taky aktivnejsi den. Vyskusaj, mozte sa k tymto aktivitam pridat, alebo sa dalej len hrat

kajka114
autor
27. máj 2012

@liliana363 a ty tam chodis?lebo ja vobec neviem kde to je ja v cadci poznam akurat tak dm drogeriu stanicu a tesco 🙂

liliana363
27. máj 2012

@kajka114 ja tam uz nechodim, od oktobra sme v skolke, no pred tym som chodila. ked sa opytas na kulturak kazdy ti povie kade. je to kusok od dm a tesca. vlastne prejdes od tecsa cez most do mesta a na druhej odbocke pojdes do prava a rovno. pojdes okolo parkoviska pri terne a potom uz je len modra budova kde je lekaren a vedla je kulturak, vsetko po lavej strane.

kajka114
autor
27. máj 2012

aha no tak to potom uz viem kde to asi bude no uvidim este ci niekoho zozeniem lebo samej sa mi tam nechce
🙂

katussamus
27. máj 2012

Ahojky,
ja som tam chodila so starším synom kým nešiel do škôlky, teraz s maldším som tam ešte nebola. 🙂 Kulturák je za ternom smerom k hotelu lipa, a materské centrum je v kulturáku na prízemí ako vôjdeš do kulturáku od dverí pôjdeš dozadu, po ľavej strane sú dvere, dvere sú označené. 😉
Ak si na facebooku tak tu máš link
http://www.facebook.com/#!/groups/106894576053330/
názov majú na FB Materský klub Čadca

aknel333
17. júl 2012

Ahojky. Ešte stále hľadáš niekoho na kočíkovanie?

lela1
17. júl 2012

Aknel 333.poď do skúkromnej témy : 🙂 zábava a akcie detičiek z Čadce a okolia

afra
17. júl 2012

ahojte, teraz som si vas az vsimla 🙂 Ja som z Oscadnice a veru neni s kym kocikovat :(

vojtusovamartina
5. mar 2014

@kajka114 ahoj,ja som z Oščadnice,tiež prisťahovaná,ináč som z Oravy

hagalis
21. júl 2014

vojtusovamartina
Ahoj, ja som sa tiež prisťahovala do Čadce. Mám malého syna a chcela by som sa niekedy normálne porozprávať, prípadne pokočíkovať...

vojtusovamartina
31. jan 2015

@hagalis Ahoj,ešte bývaš Čadci,ja som si iby teraz pomaly po roku všimla,že si mi napísala,prepáč.A odkiaľ si?

svetielkooo
27. apr 2019

Ahojte snad tu najdem niaku mamicku rada by som sa zoznamila z niekym sme tu novy byvali sme v čadci a presťahovali sme sa z bytu na dom do Osčadnice niekoho tu nepoznám a syncek nema kamaratov skym by sa mohol hrat nudem rada ak sa niekto ozve 🙂