Ahojky ženy, je tu niekto z Čadce kto odmietol povinné očkovanie dieťaťa?
@micusa2222 no, žiaľ nájde
@skyba https://www.modrykonik.sk/group/1799/ spytaj sa radsej tu
My, na odporucanie neurologa uz nie je preockovany mmr
Lekár má informoval o práve dieťaťa na očkovanie a ja som argumentovala povinnosťou dbať na blaho dieťaťa. Nakoľko mi predchádzajúci pediater zaočkoval dieťa napriek môjmu podozreniu na soor, čo spustilo atopický ekzém (potvrdené lekárom), tak som sa rozhodla ďalej neriskovať. Pediater moje rozhodnutie rešpektuje.
Ja (nie z Cadce), ale musim doniesť papier od neurologa. Este cakam na spravu z genetiky, výsledky uz su, ale nie su tam z nich mudri... Dcerka ma dve zriedkavé gen. mutacie sposobujuce autizmus a epilepsiu. Po každom doterajsom ocko mi prestala na dlhe obdobie jest, neprajem nikomu zazit. A kratko po mmr sa uz spustila aj epi. U synceka autistu tiez pockam na genetiku.
@micusa2222 Prečo hneď útočíš a označuješ ľudí za bláznov? Za to, že majú odlišné informácie, než máš ty? 😅 A nie, nie som proti očkovaniu.
@skyba áno, akurát mi prišiel papier.. ako ste na tom?
@888elizabeth sú to blázni, pretože ohrozovať vlastné dieťa tým, že ho nedám očkovať... to je bláznovstvo....nehnevaj sa , žijeme v 21.st. a ak niekto verí nejakých tliachačkách a dá prednosť Kotlárom, Liptákom pred vzdelanými lekármi, ktorí v podstate celý život študujú, riešia všetko oklo zdravia, vrátane vakcín...
@micusa2222 No presne, koment roka...a už len dodám, že tí študovaní lekári sú za vakcináciu pekne aj zaplatení, že? Pre neočkovaných si zase ty ten očkovací blázon, vieš? Blázon je potom aj ten, čo pri dieťati fajčí od jeho narodenia a tiež ho ohrozuje na zdraví, kŕmi potravinami plných chémie, atď, atď... Pre istotu sa najprv zamyslieť, čo pustíš do éteru a radšej bez urážania a zhadzovania..to by ti určite len prospelo, lebo sa zdá, že sa osobne nevieš vysporiadať s odlišným názorom než je ten TVOJ.
@micusa2222 existuje vela a nie tak vzdelanych odbornikov, ktorí ockovanie nepodpiruju. Su medzi nimi vyznamne mena. Nemas jednoducho pravdu.
@micusa2222 Väčšina ľudí odmieta očkovanie v dôsledku skúsenosti s nežiadúcimi vedľajšími účinkami priamo na sebe alebo na blízkej osobe. Si šťastná osoba, keď nemáš takúto skúsenosť. Ale nedáva ti to právo urážať ostatných!
@viera77 aha..a ty žiješ na vesmíre,,,keď máš stravu, bez chémie, keď ste bez očkovania a keď máte všetko eko, bio, raw,,,,?
@skolara súhlasím, ale väčšina lekárov podporuje očkovanie,,,,viac ako 85 %...
@micusa2222 vieš koľko a dokonca aj mladých rodín si dopestuje ovocie zeleninu na vlastnej záhrade, má svoje sliepky napr.? Určite je tam minimum chémie, čo sa o potravinách v obchodných reťazcoch povedať nedá. A určite nie sme blázni. Tak žili ľudia stáročia že si sami pestovali, dožili sa vysokého veku a ešte aj generácia mojich starých rodičov mnohí nepoznali lekárov a nemocnice. Dnes sa ľudia kŕmia chémiou vo všetkom čo si kúpite v obchodoch. Ale každý nech sa rozhoduje sám podľa svojho vedomia a svedomia.
Adhd, autizmus alergie, to všetko je z toho marasu čo je vo vakcinach. Napr.
Sú vaše deti zdravé? Užívajú antibiotiká? Naozaj im to očkovanie zlepšilo imunitu? Ak áno, očkujte. 😉 Ale tých čo majú iné informácie alebo skúsenosti ako vy, rešpektujte prosím 😉
@micusa2222 No si prestav...všetko sa dá, len treba chcieť, a nemusíš žiť ani vo vesmíre🤣🤣🤣Takže tvoja výsmešná reakcia je zase úplne od veci. A už sa toľko nerozčuluj kvôli očko-neočkovaniu, lebo ťa roztrhne😉 A vlastne, môže ti byť úplne jedno, či sa niekdo očkuje alebo neočkuj, lebo je to každého osobná vec (ty o druhých určite nerozhoduješ) a naozaj neviem, z akého dôvodu sa staráš? Staraj sa o seba. Ak tebe niekdo prikazuje povinne robiť to a to, tak rob a buď poslušná občianka...druhý zase o tom najprv porozmýšľa a zváži...či aj to je už zakazané a pre teba neprípustné? Nejdem viac už na teba reagovať, lebo mi nestojíš za to so svojim neustálym "prskaním"😉
@viera77 Uveď mi prosím ťa konkrétne firmy a konkrétnych lekárov, ktorí sú za vakcinácie plateni?? Už keď čítaš Zem a Vek, skúsiť si dať predtým vitamíny, aby ti trošku lepšie fungoval mozog, pretože je úplne scestné čo píšeš.
@xsuzannex Je to žiaľ, presne takto. Mamičky zháňajú hovädzinku a kuracinku od chovateľov, ovocie a zeleninku od pestovateľov, kupujú potraviny v bio predajniach, prírodná kozmetika, textílie, atď, atď...a potom bum, dookola celé detstvo dieťaťa"zdravý" koktejlík, lebo jej to nejaký "odborník" prikázal pod hrozbou pokút (však ako inak donútime, že?), lebo inak jej zomrie dieťa na všelijaké choroby a ohrozí spoločnosť, wtf? Ale nič, nestarám sa, rozhodujem len za seba, lebo mám na to plné právo.
@viera77 vies, kym začneš písať hlúposti na internet, čo bohužiaľ dnes veľa ľudí má prístup na internet, aj keď by to malo byť zakázané, skús si preštudovať koľko pred 200 rokmi ľudia ešte zomierali na bežné choroby, na úplne banálne. Vďaka očkovaniu sa znížila úmrtnosť o vyše 90 % na tieto choroby. To, že má pol percenta populácie nejaký nežiadúci účinok na vakcínu, tak ako na všetky lieky, ešte nie je dôvod na to, aby sa celoplošne ľudstvo nechránilo. Mudre mamičky, ktoré pozerajú tiktok, čítajú Zem a Vek a ďalšie stupídne stránky, pomáhajú tomu, že momentálne sú zase mnohé choroby na vzostupe.
@stanulienkat Zem a vek nečítam a ako vidim, ty si tými vitamínkami nadopovaná dostatočne🤣 Nie som ti na tvoj povel povinná niečo uvádzať a lekári očkujú samozrejme zadarmo🤣
@viera77 ano ockuju zadarmo. Nie je to spiknutie od Sereša, Billa Gatesa ani od mladého Simečku. A môžeš dať smejúcich sa smajlíkov aj desať, aj tak sú tvoje hlášky totálna hlúposť.
Podľa tvojich tvrdení vidím, že si mohutný konzument hoaxov a dezinformácií. Predpokladám, že volic sociálnej demokracie.😉
@stanulienkat Mňa svojimi komentami neurazíš a ani ma nepresvedčíš o svojej pravde...takisto ty podľa mňa píšeš len hlúposti🙃
..tuším ešte v tejto diskusii nikto nenapísal nikomu, že je ovca 😃
@katus226 tak ale mas na to vazny dovod. ....no poznam take, ktore neockovali.
Moja bola tiez ockovana 1x az v 7 mesiacoch. Pediater...v pohode, nic sa nedeje, zaockojeme neskor....
Lebo starsie dieta malo v case prveho ockovania kiahne, o par tyzdnov zas kasel a sopke zo skoly a anginu....tak som nechcela riskovat....
@skyba neviem, či takých bláznov tu nájdeš...