Dobrý chcela by som sa opýtať kde v Čadci v nemocnici sa prosím vás nachádza detska sonograficka ambulancia. Pozerám aj na internete ale vôbec netuším kde sa to môže nachádzať. Dakujem pekne
Nie ideme na kontrolu na sono hlavicky a ma to byt niekde v hlavnej budove 1. Poschodie ale vôbec neviem kde to môže byt
@zuzankka2122 je to na rovnakej chodbe, kde robia rtg, asi v strede tej chodby,robi to mudr bartosova, sa mi zda, ze len v 1.den v tyzdni, vo stvrtky..
@vladik19 no presne na ďalší týždeň štvrtok mam ist, na kontrolu. A čiže je to na tej istej chodbe ako je očné a ten pan doktor maniak
@zuzankka2122 nie, je to na rovnakom poschodi ako ocne, ale toto sono je v tej chodbe, kde sa robi rtg.. ako vyjdete po schodoch z tej strany nemocnice kde je bufet, a hned vpravo su dvere a chodba na rtg, ale teraz su tie dvere zamknute, teda sa tam da vojst len cez urgent. dufam, ze som to ako tak zrozumitelne vysvetlila
@vladik19 no je to dobre napísané len akosi stále neviem. Ale tak ďakujem aj tak za pomoc. Podľa toho ako ste mi to napísali to skúsim nájsť
@zuzankka2122 dobrý deň,ak to bude jednoduchšie,isť do nemocnice cez hlavný vchod- urgentný príjem k výťahom,výťahom na 1 poschodie a tam je rontgen,sono pre dospelych aj pre deti.
@lela1 ďakujem veľmi pekne za odpovede snáď nájdem🙂
@zuzankka2122 Ak myslíš sono nožičiek, tak poliklinika 1.poschodie, veľká spojovacia chodba.