Zháňam niekoho,kto by mi vedel vysvetliť účtovníctvo .Nájde sa niekto,samozrejme, že to nechcem zadarmo. Ďakujem
@cucoriedka133 ahoj, nemám ani šajnu o účtovníctve, mám nejaké vytlačené učebné papiere, tak by som potrebovala vedieť o tom, z rozprávania to lepšie pochopí človek
@annadelincakova tak ty nechceš doučovanie,ale komplet od zakladov vysvetliť. Skus kurz lebo toto bude na dlho
@annadelincakova no to ozaj, najlepšie bude zaplatiť si kurz a potom pri niekom skusenom vyskúšať prax, až potom sama.. Účtovníctvo + k tomu daňové zákony vysvetliť je takto beh na dlhú trať (nehovorím o tom, keď sa do toho potom človek bez praxe pusti, narobia sa chyby a potom to opravovať tiež nie je sranda..)...
No, šak práve
Ja ale nebudem robiť účtovníctvo,ja len z toho maturujem a potrebujem vysvetliť súvahu, atď
Mám vytlačené súbory, ktoré sa Mám naučiť a z papiera to ide ťažko
@annadelincakova súvaha je základ, ak chces skus napísať do správy co take treba vysvetliť
@cucoriedka133 ja hľadám niekoho z okolia Čadce, kto by mi to povedal vlastnými slovami, tak ako sa to robí,nechcem online vysvetľovanie a tobôž nie takto písať to,to mám aj v učebom materiály, ale ďakujem za ponuku.
@annadelincakova ahoj, skus napísať správu o co ide 🙂