Doučovanie z účtovníctva

annadelincakova
19. apr 2024

Zháňam niekoho,kto by mi vedel vysvetliť účtovníctvo .Nájde sa niekto,samozrejme, že to nechcem zadarmo. Ďakujem

cucoriedka133
19. apr 2024

@annadelincakova ahoj, skus napísať správu o co ide 🙂

annadelincakova
autor
20. apr 2024

@cucoriedka133 ahoj, nemám ani šajnu o účtovníctve, mám nejaké vytlačené učebné papiere, tak by som potrebovala vedieť o tom, z rozprávania to lepšie pochopí človek

nivea777
20. apr 2024

@annadelincakova tak ty nechceš doučovanie,ale komplet od zakladov vysvetliť. Skus kurz lebo toto bude na dlho

cucoriedka133
20. apr 2024

@annadelincakova no to ozaj, najlepšie bude zaplatiť si kurz a potom pri niekom skusenom vyskúšať prax, až potom sama.. Účtovníctvo + k tomu daňové zákony vysvetliť je takto beh na dlhú trať (nehovorím o tom, keď sa do toho potom človek bez praxe pusti, narobia sa chyby a potom to opravovať tiež nie je sranda..)...

annadelincakova
autor
21. apr 2024

No, šak práve

annadelincakova
autor
21. apr 2024

Ja ale nebudem robiť účtovníctvo,ja len z toho maturujem a potrebujem vysvetliť súvahu, atď
Mám vytlačené súbory, ktoré sa Mám naučiť a z papiera to ide ťažko

cucoriedka133
21. apr 2024

@annadelincakova súvaha je základ, ak chces skus napísať do správy co take treba vysvetliť

annadelincakova
autor
22. apr 2024

@cucoriedka133 ja hľadám niekoho z okolia Čadce, kto by mi to povedal vlastnými slovami, tak ako sa to robí,nechcem online vysvetľovanie a tobôž nie takto písať to,to mám aj v učebom materiály, ale ďakujem za ponuku.