Čadca pôrodnica 2022

katarinka95
25. máj 2022

Ahojte mamicky mam iba otazocku co sa tyka nadstandardnych izieb v cadci ☺️ tie co ste rodili niekedy v poslednom case oplati sa to? alebo ak mi mozete povedat nejake vase skusenosti

silvia33_33
25. máj 2022

@katarinka95 Rodila som pred rokom v Ca. nemala som izbu nadštandard, na izbe sme boli dve, porozprávali sme sa zasmiali, postrážili si navzájom bábätka, keď sme chceli sprchu. Dodnes sme kamarátky, posielame si fotky detičiek. A cez leto sa vidíme. Pre mňa nadštandard určite nie. A prečo chceš nadštandard?

adkakj
25. máj 2022

@katarinka95 ahojky, ja som bola tento rok v januári a za mňa už by som nešla na nadštandard izbu. Myslela som si , že tam môžem byť s manželom 😄 ale ani návšteva nemohla byť, zima tam bola, jedno svetlo tam nefungovalo, ktoré som potrebovala.. a chýbala mi spoločnosť, možno by som sa viac priučila ako prvorodička, ale zase máš tam kľud, sprcha ,Wc iba sama, bábo som aj tak nemala stále pri sebe. Neviem to porovnať, ale už by som šla do klasiky..

hili
25. máj 2022

Presne ako píše
@silvia33_33 ....doteraz mám po posledných dvoch pôrodoch (2019 a 2021) kamarátky z pôrodnice...nešla by som na nadštandardné izby..netreba myslím.. 🙂

katarinka95
autor
25. máj 2022

@silvia33_33 ahoj dakujem za odpoved☺️ ide mi o sukromie a vlastne wc a sprchu som prvorodicka a neviem teda ako to prebieha ale nieje mi prijemne sa ucit kojit pred niekym😂ja viem ze je to blbost ale aj telka napr hudba alebo iba telefonaty domov chcem mat svoje a v sukromi … bola som na 3 operaciach a vzdy na izbe sme boli 3 a bolo to pre mna hrozne stale len sluchatka a ked prisla navsteva tak zakryta po usi 😂 v noci jedna chrapala druha kricala zo sna ja chapem ze po porode si vieme poradit co a ako ze mas kamosku mozno aj viac no asi to znie fakt namysleno a ja neviem co ale stale ma to laka viac mat svoj klud

anetinkaa
25. máj 2022

Ja som rodila 11/2021 a znovu by som chcela nadštandard, súkromie,svoje wc,sprchu za mna super

katarinka95
autor
26. máj 2022

@anetinkaa a normalne si sa stravovala s ostatnymi? nebola si taky “vyhnanec”?

anetinkaa
26. máj 2022

@katarinka95 nie normálne som chodila s ostatnými jesť, jedná kočka čo bola oproti v izbe si nosila jesť na izbu ale ja som jedla tam

2906evelyjne
4. jún 2022

Ahoj ja som rodila 5/2020 a mala som nadštandard a teraz v 11 má to čaká znova a dúfam že tiež nadštandard vybavíme - to súkromie je na nezaplatenie