Aktuálna situácia - pôrod v nemocnici Čadca

eries
5. nov 2021

Ahojte, prosím rodila teraz niektorá z vás v nemocnici v Čadci? Korona sa zhoršuje termín pôrodu sa blíži a ja saliem z predstavy že budem musieť rodiť v rusku a ako to teraz celé prebieha...pomoooc

almia
5. nov 2021

@eries zlatá moja 🙃už od roku 2020 sa rodí v rušku možno aj skôr.. neviem ja som v tomto roku rodila a mala ruško ako každá iná žena a vsetke sme to zvládli...

eries
autor
5. nov 2021

@almia 😩 ach jaj ďakujem za informáciu...a mohlo to byť aspoň látkové rusko? A iné obmedzenia?

lienka.7
5. nov 2021

@almia nie vsetky rodia v rusku, ja som nerodila...
Aj na nete najdes videa ci clanky ze v rusku sa nerodi... este nech ti respirator nasadia a bude to super 👎👎👎
@eries

ankare
5. nov 2021

Ja som rodila v juli 2020 a nerodila som v rusku. Držím palce!
@eries

eries
autor
5. nov 2021

@ankare ďakujem

eries
autor
5. nov 2021

@lienka.7 a môžem vedieť kedy ste rodili?

lienka.7
5. nov 2021

@eries april 2020. Rusko som si dala pri tlaceni normalne pod bradu a bolo. Nikto nic. Nie kazda zvladne rodit v rusku... cize treba sa ozvat. Aj prednosta na kramaroch ci ruzinova sami povedali, ze v rusku sa nerodi....

ankare
5. nov 2021

@eries pripadne si stiahneš rusko z nosa, aby si to udychala, neboj. Na ustach to az tak nevadi.

eries
autor
6. nov 2021

@ankare ďakujem 🙏 za povzbudenie

almia
6. nov 2021

@lienka.7 tiež som ho mala nasadené ale skôr na ústach nie na nose...a skludni hormón moja 👎👎👎

lienka.7
6. nov 2021

@almia hormon skludni akurat ty. Ked nevies diskutovat, nediskutuj 👌👌👌

almia
6. nov 2021

@lienka.7 hlavne že to tebe ide jak..... 🤣😂🤣

lienka.7
6. nov 2021

@almia ja som ti nenapisala nic zle ani nic podobne. To ze ty nevies SLUSNE reagovat je vylucne tvoj problem 👌

takcitak
8. nov 2021

@eries rodis v rusku nebudeš, však by si to nepredychavala, tiež som nerodila v rusku, len ho budes musieť mať na izbe, hlavne keď príde sestricka,vizita.

kristina_koisova
9. nov 2021

Kamarátka rodila teraz v októbri a musela rodiť v respiratore. Chcela si ho dať aj dole bo je po korone, neudichala by to, ale hold zakazali sestričky aj s doktorku. Ale ja si myslím že to skôr záleží od doktora a sestričiek. Rodila som minulý rok v aguste s rúškom a keď už sme šli na tlačenie sestrička mi ho davala dole, rodila som ten to rok v júli s rúškom ale stiahla som si ho pod pradu a nič mi nepovadali.

hili
16. nov 2021

@eries rodila som v septembri a celý čas s respiratorom na ústach a nose....

zuzuliatko18
16. nov 2021

Pocas korony som rodila dvakrat, raz v rusku a raz v respiratore, bolo to to posledne, na co som myslela pri porode, no v porodnici sme.museli mat prekryte dychacie cesty Len pri vizite a mimo izby. Predpokladam vsak, ze ak by Zena mala velky problem, ze ju nutit nebudu. Myslim si vsak, ze vhodne SA je nastavit optimisticky a hlavne nemysliet na to, ake to bude zle..psychika robi strasne vela, aj vnutorne nastavenie.
Drzim palce.

bjqueen
7. apr 2022

Ja aom rodila zaciatkom decembra 2021 a nemala som rusko, teda mala som ho stiahnute pod bradou a nikto s tym nemal problem, asi je to o tom na akych doktorov a sestricky natrafis. To ale na izbe ked sme nemali tak ta sestricky riadne zjazdili.