Ahojte, viete niekto o niekom kto chce prenajať prípadne predať 4izbový byt na Žarci prípadne v centre a blízkom okolí Čadce? Prípadne prenajať RD? Nie na Kyčerke. Minimálne tri spálne a obývačka. Ďakujem za každé info.
@anna_2 tak hlavne v realitkach nie je z čoho vyberať. Dlhodobo sa im nepredávajú predražené staré poškodené RD za ktoré chcú toľko čo za novostavbu. Nehovoriac, že väčšina RD a bytov v prenájme sú malé, alebo nepodpivničené, s malými pozemkami čo vylučuje zariadenie ateliéru.
@selwadza22 takych bytov je na zarci malo. Viem, ze na Kycerke su, ale na zarci 4-izbak 🤷
Ahoj, poradim, ale robis to nespravne, aj ked asi skusas uz vsetko mozne. Toto forum citaju tisice/desattisice ludi. Nazov temy vyzera ako keby chces vseobecne nieco riesit ohladne prenajimania velkych bytov ... Ale ty v podstate len spamujes niecim, co Ti 99.999 percenta ludi co na toto kliknu neporadi. V prvom rade si dala absolutne zly nazov temy. Takmer nikto nepozna miestne casti Cadce, dalej kokretnych ludi, co prenajimaju 4 izb byty a prave v tomto case hladaju novych najomnikov. V druhom by som toto hladala/dopytovala skor na inych sietach (Marketplace, bazos, Bazar, nehnutelnosti, ....). Vidim ze uz mas inzerat na Bazosi, tak skus este ten Marketplace, alebo aj webstranky miestnych realitnych kancelarii. Skus aj inzertne noviny, vela starych ludi stale dava inzeraty tlacene. Ja ked som prenajimala, nikdy som nereagovala na inzeraty ludi, ze hladaju prenajom. Zavana to tym, ze su uz zufali/nikto ich z nejakeho dovodu nechce (deti/romovia/....)