Dobrý deň,
Prosím Váš študovala ste niektorá na súkromnej strednej škole v Bytči (dokončenie maturity) externe. Ak áno napíšte mi prosím správu chcela by som sa pár veci opýtať.
Ďakujem vopred 🙂
Aj ja som akurát odmaturovana
@18petka18 Ahoj, ale ak tam plánuješ študovať, tak tie materiály ti dajú v septembri. Ak máš hotové dva ročníky, tak nerobíš žiadnu skúšku. Len im v septembri donesieš vysvedčenie a potom to prebieha viac menej online s tým, že na konci polroka a roka sa ide do Bytče na preskúšanie. Ak si tam nevolala, tak kludne tam zavolaj, tá pani ti všetko vysvetlí. A podať prihlášku môžeš do konca mája.
Prípadne ak chceš, tak napíš, ja som tam volal, ale ešte neviem či pôjdem tam alebo do BA
Ahojte, tie ktoré ste študovali na tejto škole vedeli by ste mi poslať nejaké podklady k učeniu? Poslala som si tam prihlášku. Len by som chcela pozrieť trošku že v akom rozsahu je to učivo a či to budem stíhať pri 3 deťoch. Ďakujem krásne.
Ahojte prihlašku bolo možné poslat iba do konca maja?
Ahojte chcem sa opýtať to online vyučovanie o akej hodine bolo koľko trvalo dakujem
Ahojte,ako je to prosím vás s maturitou na tejto škole v Bytci.Myslim konkrétne ,z čoho sa maturuje,dajú vypracované otázky,a koľko?Je vôbec šanca zmaturovat?Stačí sa učiť len základ?Ďakujem vopred za odpovede.
@macicakova nedsju vypracovane.. musite si ich vyprscovat alebo ucit sa podla materialov knih a veci co vam poslu ... hlavne predmety sa skusaju osobne a byvaju aj testy seminarky a distancne ulohy
Ahojte chcem nastupit do skoly na externe studim 2 rocne.Som uz zi skoly vonku 23 r a bojim ze to fakt nedam.Viete mi blizsie dat info co sa tyka skusania, jazyku vyucby ako to chodi.Otvaraju to kazdy rok?
Dobrý deň, áno nastúpila som a študujem už druhý polrok..je to náročnejšie popri deťoch ale dá sa to zvládnuť.
@aryana dobrý večer mohla by som vás poprosiť ak to ešte máte vypracované otázky na maturity tiež mám 30 rokov popri deťoch plánujem dokončiť posledné 2 ročníky maturity budem veľmi vďačná ďakujem
@superholka77 ani na túto školu nechoď, veľké sklamanie....o náročnosti ani nehovorím
@lusina80 to vážne ? a ktorú by ste vedela poradiť externe popri rodine spraviť kde aj prihliadajú trošku na skúškach a neni to náročné ? ďakujem za každú radu
@superholka77 maturita je na každej škole rovnaká tiež mám dve deti jedno ma 5 mesiacov ..pri tejto škole si myslím že budete lepšie pripravená na maturitu nakoľko je ťažšia …je aj v Bratislave ale tam to vychádza 350e maturita 100e prijímacie skúška 800 ročne školné a musí sa platiť dva roky takže cca 2050e to vyjde
@kristiin a to čo je v tej Bratislave také drahé ? to si ju rovno ľudia kupujú za také peniaze či si to musia podctivo odmakať. Veď toto že popri deťoch a povinnostiach by sa mohlo niečo nájsť kde je tá maturita benevolentnejsia aj celý priebeh postup až po skúšku :(
@superholka77 Neviem čo je tam také drahé ale maturita je rovnaká aj tam ako aj na iných školách
Aktuálne info o škole v Bytči
https://www.modrykonik.sk/forum/bytca/sukromna-stredna-odborna-skola-bytca-dorobenie-maturity/
Áno ja a teraz