Ahojte, neviete koľko sa platí za externé štúdium na Súkromnej strednej škole v Bytči?Ďakujem
@kvevka na dva roky
@caroline_ môžeš mi povedať ako si bola spokojná ?
@lolitka0302 ahoj, ja som tam vlani maturovala. Spokojná som bola 🙂 ale maturovala som cez covid, čiže odkurutila som osobne len ten prvý rok. Druhý uz boli opatrenia
@monika_mon nemáš náhodou vypracované otázky z eko a aj ? Ja síce mám ale je toho tak veľa že to nemám šancu sa naučiť ..
@lolitka0302 ktorý ročník si?
@monika_mon teraz druhý ..idem maturovať ..písomne už mam za sebou teraz koncoročné skúšky a maturita .. ale ja teda koč spokojná nie som
@lolitka0302 a neposlali Vám vypracované otázky? Myslím, že nám áno.
@lolitka0302 kľudne mi napíš správu
@lolitka0302 aj ja tam študujem som ale v prvku. A nikdy by som nikomu túto školu nedoporučila
@nena007
A prečo ?
@lussi251 cudzí jazyk, SJL a ekonomické predmety.
Ahojte je tu ešte niekto,kto sa chystá tento rok do školy po naozaj dlhom čase? Dá sa táto škola zvládnuť popri práci atď?
@lussi251 ano, je tam aj matematika, z nematuritnych predmetov vedia prizmurit oči 🙂🙂🙂
@lussi251 prvý ročník je v celku ľahký, nie su tie predmety také ťažké, ale v druhom si uz dávajú záležať na tych ekonomických predmetoch. Neboj, pekne všetko vysvetlia, usmernia
@lussi251 akurát som skončila druhý ročník a nie je ťažký tam kladú doraz najmä na účtovníctvo ktoré je len v 2 ročníku a potom až na maturite
Ekonomiky nie je veľa a je ľahká na pochopenie v 2 ročníku
@lussi251
1. Elektronická komunikácia
2. Administratíva a korešpondencia
3. Slovenský jazyk
4. Anj/nj čo si vyberieš
5.Psychológia a sociológia prace
6.Geografia
7.Právna náuka
8.Matematika len prvý polrok a je ľahká
A v druhom polroku tuším biológia, hospodárske výpočty
Skúška sa robí len jazyky, ekonomika
V druhom je účtovníctvo, jazyky , ekonomika, právna nauka(tam sú len test online a úlohy)
@lussi251 len jazyky a ekonomika v druhom aj účtovníctvo
Ja som veľmi spokojná ak nad tým rozmýšľaš určite chod 🙂
@lussi251 ja som na 4 rocnom
Ahojte .Aj ja nastupujem do prvého ročníka .Je tu ešte niekto kto ide od 1 na 4roky?
ahoj, ja som platila 890 na dva roky