Prosim poradili by ste mi spolahlivy a rychly internet na doma? Byvam v Predmieri, opticky kabel nemame . Som s Telecom, ale nie som spokojna s rychlostami anki pri max.baliku. Dakujem za rady
Ahoj my máme od Orange, sme spokojní.
@lenka2710 magio cez Telecom? To ale nie je opticky kabel, ci?
@martinals orange robi 4g ci pevny internet? Vies aku mate rychlost?
@chevalbleu cez optický kabel
@chevalbleu
Pozri link,robí to môj manžel, ktorý ho majú, zatiaľ sú spokojní
http://www.skydslservice.sk
Máme internet cez WiFi,balík love, rýchlosť ti neviem povedať. Skús pozrieť na ich stránke.
@danicaz
@chevalbleu
Pre boha toto je sluzba vhodna na lazy, kde neexistuje ziadna moznost pevneho, alebo 4g/ LTE internetu.
Autorke radim pevne pripojenie. Ten Telekom ktory mate je asi aDSL? Overit v Telekome ci nie je mozna migracia na vDSL, pripadne zistit aky iny providery poskytuju sluzby vo Vasej lokalite.
Vami spominana sluzba je vhodna pri nemoznosti zapojenia pevneho internetu, ale kludne ma Vy, alebo pan manzel mozete poucit. Som clovek ktory pracuje v Telko odbore roky-rokuce a fyzicka vrstva je moja domena a dovolim si tvrdit, ze som jeden z najlepsich na Slovensku v tomto obore.
Odporucat niekomu hydinove parky, ked sa pyta na telaci rezen je neseriozne.
Ja bývam v Rašove. Pred rokom sme prešli na Telekom a za mňa jedna veľká katastrofa. Hned ako skončí viazanost ideme spať do Orange. Stále nám padá net, na technickú podporu som volala x krát. Vždy to na diaľku vyriešia,ale čakala by som,že pri vDSL bude pripojenie stabilné
@chevalbleu my máme teraz Magio,predtým sme mali od Tes Media