Žienky z Brezna a blízkeho okolia na pokec, kočíkovanie, vychádzku do prírody, túru

tweexe
26. dec 2021

🤗Ahojte, po dlhej dobe som zavítala opäť na koníka. Sú tu nejaké mamky,ktoré by chceli občas poklábosiť, ísť von,kočíkovať a pod. ? Ja síce aktuálne musím doliečiť zranenie,ale za pár týždňov budem fit,pripravená vyraziť do ulíc. Mám jedno dieťa-za pár dní 9 mesačné dievčatko a som z Brezna(priamo).
Celkom dobre padne sa porozprávať aj s niekým iným,novým a hlavne dospelým 😄. Pokojne mi napíšte spravu. Poteším sa.
A prajem Vám všetkým krásne sviatky! ☃️🎄

matmak
27. dec 2021

@tweexe myslím si dobre, že máš zelený Thule? 😊

tweexe
autor
27. dec 2021

@matmak Ahoj,áno 😃veľmi dobre si myslíš. Stretávali sme sa niekde? 🙂

matmak
27. dec 2021

@tweexe susedy sme 😊 na stupatko ku kočíku ste sa pýtali s mužom, že by sa ti teraz zišlo...

tweexe
autor
27. dec 2021

@matmak 😃áno,už viem. Ten svet je riadne malý.

kalisto55
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kalisto55
28. dec 2021

@tweexe ahoj ja sa rada pridam. Malý ma len dva mesiace ale rada obcas pôjdem s kočíkom aj s niekym a nie len sama 😊

matmak
28. dec 2021

@tweexe kľudne sa ozvy keď budeš chcieť, pošlem ti kontakt do ss

matmak
28. dec 2021

@kalisto55 to platí aj pre teba

tweexe
autor
28. dec 2021

@kalisto55 ahoj,budem aj ja veľmi rada 🙂 ja aktuálne ešte liečim zlomenú nohu,takže ešte mi par týždňov potrvá kým vybehnem slobodne von bez barli 🙃

ooevelin
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kalisto55
7. jan 2022

@ooevelin ahoj 🙂🙃 áno som priamo. Budem rada ak sa ozveš a niečo vymyslime 😊

lenkaivan21
28. jan 2022

@kalisto55 ahojte ja som z východu byvam tu asi 3mesiace mám 4rocnu dcérku a radi sa s niekým zoznámime…trošku niekam vypadneme…napíšte mi ak by mal niekto zaujem byvam na mazornikovo❤️🙏