Ahojte maminky prosím vás neviete náhodou niektorá či sa v okolí Brezna dá navštevovať nejaký kurz plávania pre bábätká? Dcérka má už 12mes.
@legna30 si si ista, ze robia este plavanie? Ako byvam tu, ale ako su novi majitelia som nepocula
@monika2605 ano pisala som im minuly mesiac, husatka plavaju 😊 prihlasovala som sa na kurz ale este sme nemali ukonceny 4m tak mi odpisali ze v juni začne ďalší a ze maju vela plavcov, lebo v bb aktualne neplavaju
Co sa bystrej tyka, kamoška nebola spokojna ale mozno len nejaka zla skúsenosť 🤷♀️
Pozrite aj na fb skupinu "Husatka plavanie babatiek a deti do 6 rokov", pridávajú z plavania aj príbehy 😉
@legna30 dakujem
@legna30 my mame pol roka zajtra a chcela by som s nou chodit.. len nechcem ak bude prilis vela ludi v tom malom bazene
@monika2605 ono sú nejaké obmedzenia ze max počet, myslim skor ze maju viac skupin, udajne tam dochádzajú aj maminky z BB 😉
@legna30 uz som im pisala😊😊
@monika2605 v brusne sa plava urcite - husatka (plavaju v Brusne, BB, Kovacovej) - sledujem ich na FB.
Ahojte, jedna otázočka, ale že od veci mimo tejto témy, náhodou číslo na tehotenskú poradňu v BR v nemocnici máte niektorá? Ďakujem vopred.
@emminka28 brusno kupele