Mamičky prosím Vás je v Brezne stomatológ, ktorý pečatí detské zuby ,? Pán dr. Ponicky to nerobí tam chodíme, tak zisťujem ci náhodou niekde inde alebo pripadne aj iné mesto ak máte skúsenost 🙏 ďakujem
@h2 moj syn mal zapecatene a do polroka sli von. Do 18tky mozno nebude mat ani jeden zub bez kazu a par z nich budu aj von ... tomu sa vravi genetika, pocula si o tom? ;)
Ja mam 45 a chybaju mi iba tie zuby, ktore som si nehal vysklbnut (8micky a jedna sedmicka), moja ex v 18tke nemala uz tretinu zubov a dalsiu tretinu jej preriedili ked jej robili mostiky v 20tke.
@egonsk tak ako si ľudia myslia ze je to blbosť napr teda ty , tak sú na druhej strane ľudia s deťmi ktorí s tým majú skúsenosti a dobre . Takže nejde mi o to aby mi niekto kázal ci je to blbosť alebo nie, chcem pre moje deti to najlepšie je mi jedno co to bude stáť. Používame aj medzizubne kefky , všetko dôkladne ale syn mal dlhodobo reflux potom od skorého veku bral veľa antibiotík to všetko mu zuby kazilo, samozrejme jedol aj sladké... ale ďakujem
@romikk22 zrejme to nerobi preto, lebo to tiez povazuje za hlupost vymyslenu v tejto dobe... Zivotnost nic moc, akurat vyhodene peniaze. No ale samozrejme ak mamicka chce, preco jej nedopriat naplnenie tuzob ;) (to si vravia ti, ktori rozne obdobne ukony ponukaju)