Kde robia pečenú kačku v Brezne?

dada1010
17. júl 2022

Kde by mi v Brezne a okolí spravili chutnú kačicu s kapustou a lokšami? Najlepsie aj s rozvozom do Mýta pod Ďumbierom. Ďakujem.

mirka438
17. júl 2022

@dada1010 skuste si zavolat do Salma v Bujakove. Tam som tusim raz videla v ponuke. Ale ci robia rozvoz netusim. Za zavolanie ale nic nedate

stella14
18. júl 2022

@dada1010 Koliba pod orechom v Brezne

dada1010
autor
31. júl 2022

@mirka438
@stella14 no skúsili sme ten Bujakov, bolo to niečo hrozné, strašne to vyzeralo a cena bola vyššia ako z BB z drahej reštiky... čakali sme zahraničnú návštevu a toto bolo totálne fiasko, skutočne neodporučujem. Cena by mi nevadila, keby som videla, že to má úroveň, ale kačica koža ako uvarená, kolená nasekané na jednej kope... kapusty zle ochutené.... ešteže sme objednali pár pagáčikov, tí sa hosťom páčili....

mirka438
31. júl 2022

@dada1010 to ma velmi mrzi. My sme sa tam boli parkrat najest a boli sme spokojni, chutilo nam..kacku sme sice nemali ale videla som ju v ponuke tak reku poradim 😕

dada1010
autor
31. júl 2022

vás to mrzieť nemusí, ja som si vybrala len tentoraz to nevyšlo.... ale všetkými desiatimi môžem doporučiť Bistro Natal Šalková a Červený rak v BB, tak ten catering bol neskutočný, vizuálne i chuťovo... a cenovo porovnateľné...