Ahojte, obraciam na vás najmä na mamičky z Brezna prípadne z jeho okolia. Chceme sa s manželom presťahovať do Brezna do bytu. Chcem sa opýtať ako sa tam žije. Priznám sa, že mám obavy najmä z neprispôsobivých občanov, alebo je to tam v pohode? Lebo som počula, že je to tam aj v okolí celkom nabité cigánmi. Ďakujem za každú odpoveď.
A kde presne sa nachadza byt, do ktoreho by ste sa chceli stahovat? Samozrejme nechcem konkretny byt, staci cast mesta, ulica.. 😀
@krsamkova ja pochádzam z dediny pri Brezne. Priamo do Brezna by som nešla žiť. Je to síce dosť veľké mesto, ale nič tam nie je. A neprisposobivych občanov je tam kopa. Na námestí väčšinou nikoho iného nestretneš
@krsamkova na starom alebo sídlisko?
@terezia323 sidlisko
@krsamkova my sme aj kvoli podobnym veciam isli byvat na Mazornik a celkom to lutujem. Sice sidlisko celkom velke a vsetko poruke, ale nechapem, kde sa z tadeto vytratil zivot. Poobede ides s dietatom von a ihriska prazdne vsetky, skoro v kazdom rocnom obdobi rovnako, len v lete kus lepsie.
ano, býva sa tu dobre, avšak bacha na ľudí, sú tu závisltiví a zlí ľudia, typické pre Horehron. A s cigánmi , Brezno je cigánska diera, takže budeš sa čudovať, hlavne v nedelu sa vyroja a ponevieraju sa po meste, po lavičkách. Co sa týka však športového vyžitia, su tu možnosti aj rôzne kružky.