Aký je život v Brezne?

krsamkova
29. nov 2021

Ahojte, obraciam na vás najmä na mamičky z Brezna prípadne z jeho okolia. Chceme sa s manželom presťahovať do Brezna do bytu. Chcem sa opýtať ako sa tam žije. Priznám sa, že mám obavy najmä z neprispôsobivých občanov, alebo je to tam v pohode? Lebo som počula, že je to tam aj v okolí celkom nabité cigánmi. Ďakujem za každú odpoveď.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirka438
29. nov 2021

A kde presne sa nachadza byt, do ktoreho by ste sa chceli stahovat? Samozrejme nechcem konkretny byt, staci cast mesta, ulica.. 😀

terezia323
29. nov 2021

@krsamkova ja pochádzam z dediny pri Brezne. Priamo do Brezna by som nešla žiť. Je to síce dosť veľké mesto, ale nič tam nie je. A neprisposobivych občanov je tam kopa. Na námestí väčšinou nikoho iného nestretneš

krsamkova
autor
29. nov 2021

@mirka438 my sme rozmýšľali nad Mazornikom.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terezia323
29. nov 2021

@krsamkova na starom alebo sídlisko?

krsamkova
autor
29. nov 2021

@terezia323 sidlisko

anna12399
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eska1221
9. dec 2021

@krsamkova my sme aj kvoli podobnym veciam isli byvat na Mazornik a celkom to lutujem. Sice sidlisko celkom velke a vsetko poruke, ale nechapem, kde sa z tadeto vytratil zivot. Poobede ides s dietatom von a ihriska prazdne vsetky, skoro v kazdom rocnom obdobi rovnako, len v lete kus lepsie.

kalisto55
28. dec 2021

@krsamkova ahoj ja bývam v meste a nikdy som tu žiadny problém nezaznamenala. Presťahovala som sa do Brezna zo zvolena a mam toto mesto rada. Za mňa som nikdy žiadny problém nemala. Mne sa tu býva dobre.

gretad
6. máj 2023

ano, býva sa tu dobre, avšak bacha na ľudí, sú tu závisltiví a zlí ľudia, typické pre Horehron. A s cigánmi , Brezno je cigánska diera, takže budeš sa čudovať, hlavne v nedelu sa vyroja a ponevieraju sa po meste, po lavičkách. Co sa týka však športového vyžitia, su tu možnosti aj rôzne kružky.