Zvýšený reumatický faktor - lekár v okolí Bratislavy

petrapod
9. nov 2024

Mám diagnostikovaný zvýšený reumatologicky faktor. Moja otázka žienky je má niektorá skúsenosti aký doktor v okolí BA a ako sa Vám prejavuje ? Ďakujem

reenie
9. nov 2024

@petrapod https://www.fidelitas.sk/o-nas-ambulancie/ ja chodím sem,,som veľmi spokojná..ale nie s reumou,,

petrapod
autor
9. nov 2024

@reenie Stuoava? Karlova Ves? Aké majú termíny časovo. Ďakujem pekne

reenie
9. nov 2024

@petrapod chodím do Karlovky, aj keď v Stupave je to pre mňa bližšie..ale tam je všetko.. ja chodím k primárke MUdr.Halmová, neskutočná ,najlepšia lekárka, len už nestíha, neviem, či ťa dajú k nej..ja chodím iba 2x do roka, a termíny momentálne neviem, doporučujem sa ísť objednať osobne, podľa mňa sa dohodneš na lepšom termíne a lekárke,,ostatné sú že vraj tiež dobré..ale fakt neviem..mne už volajú, ak nemám termín, alebo radšej idem osobne..majú tam jednu ambulanciu/kanceláriu/, kde toto vybavujú

petrapod
autor
10. nov 2024

@reenie ďakujem pekne za info. Pomohlo.

tramuntana
10. nov 2024

najlepšie čo môžeš pre seba urobiť - v Rakúskum Gasteine je termálna voda, ktorá lieči najvážnejšie choroby pohybového aparátu. Prídem odtiaľ ako znovuzrodená a stav sa nezhoršuje, naopak zlepšuje. V údolí Sportagstein /cca 5 km odtiaľ/ sú štóly, kde si poležíš pod dozorom lekára. Nachádza sa tam nejaká plynná látka, ktorá má obzvlášť blahodárne účinky /doposiaľ nepomenovaná, nevedia čo to je/. Skús pogúgliť. Ja kombinujem v priebehu roka s pravidelnou kraniosakrálnou terapiou, pozri si www.kraniorevital.sk, video Dušek + Radek Neškrabal O kraniosakrální terapii na youtube. Lekári sú jedna vec, ale čo ty s tým urobíš ty, je vec druhá. Veľa šťastia!

petrapod
autor
10. nov 2024

@tramuntana zaujímavé.dakujem