Ahojte, dcéra, nastávajúca druháčka, by chcela ísť na ZUŠku na výtvarný odbor. Len nijak mi nejde nahodiť jej ZŠ do e-prihlášky. Dávali ste niektorá vaše deti na výtvarnú a chodili na ZŠ Kalinčiakova? Snáď sa nám niekde v našom okolí podarí prihlásiť. Ďakujem 🙂
@tiffany18 mne to tiez neslo, niekolkokrat som skusala a potom som si všimla, ze je tam CZ a bolo to treba prekliknut na SK. Podávala som v juny. Ale aj som pisala mail, ci maju este miesta. Rozhodnutie mi prislo do 2 tyzdnov.
v juni byvaju prijímačky do ZUŠ, v septembri len doplnaju deti, ked maju volne miesta.
otvor si mapu cez pc a pozri co mate pobliz, kebyze ta Vasa je plna
https://data.bratislava.sk/apps/14b3f007e4194f4...
My máme najbližšie na Nevädzovu, tam je Ladon ale školu má na tej Kalinčiakovej a presne, prihlášky sme už presvihli lebo dcéra sa dlho rozhoduje. Tak dúfam že dodatočne by sa niečo uvoľnilo. Len nedajú sa mi údaje vyplniť 🙈
skus zavolat do Zušky v septembri. Tiez som netusila ako tieto veci funguju ohladne zuš a kontaktovala som sa s ucitelkou
@tiffany18 ahoj, prihlasky do ZUS sa davaju skor tusim od marec, april. Prijimacky byvaju v juni. Koniec juna a zaciatok jula posielaju rozhodnutie o prijati/ naprijati.