Zubné strojčeky - ceny a ambulancie v Bratislave

a_n_i_k_a
18. nov 2022

Ahojte, potrebujem poradiť ohľadom zubného strojčeka. Viem, že je to dosť drahé a všetko ide o tom, že každý mame iný problém so zubami, ale chcela by som sa opýtať, že, ako sa ceny pohybujú a ktorú zubnú ambulanciu by ste my odporučili v BA, alebo aj v okoli? Dakujem vopred

kopytko03
18. nov 2022

Ceny sú rôzne už aj v rámci ambulancií, záleží aj na tom či ide o strojček pre dieťa a bude čiastočne hradený aj poisťovňou alebo nie, a potom aj od toho či potrebujete nočný, fix, alebo chcete invisalign. Skús trošku špecifikovať otázku.

guudy
18. nov 2022

No podla mna sa cena bude odvijat najma od druhu a rozsahu problemu, ktory sa bude riesit. A ty sa sice mozes rozhodnut, ze chces konkretny typ strojceka, ale lekar na to moze mat iny nazor. Tazke cenu liecby zistis tak, ze sa objednas na konzultaciu do viacerych ambulancii a uvidis.

dashenka426
18. nov 2022

@a_n_i_k_a momentálne to isté riešim aj ja pre seba a teda bola som na prvej konzultácii,RTG, odtlačky atď... budem mať kovový klasický a vyjde má na cca 2200€.

zuzike123
18. nov 2022

Chodime k mudr Koronthaly, v poliklinike na Tehelnej, syn ma nocny vyberatelny, do 200e, dr posobi prijemne a profesionalne

diefca
19. nov 2022

@dashenka426 mozem sa opytat kam chodis? To je prekvapivo dobra cena, aj ja nieco hladam 😁

katulka94
19. nov 2022

Chodím do Ortodoncia Klostermann v Nivy Tower, ja som si dala urobiť Invisalign full, cela liečba stala asi cca 5500€ vrátane snímok a rtg , platí sa v mesačných splátkach ktoré nie sú vysoké a som tam spokojná.

dashenka426
19. nov 2022

@diefca no preto taka cena,lebo chodím na SZU na Kramáre 🙂 ja tam chodím aj na normálne zubné ošetrenie a teraz aj na celustnu ortopédiu.

alexandrabe
19. nov 2022

@katulka94 prosím ťa, ako cca vychádzajú mesačné splátky? a si spokojná?

katulka94
20. nov 2022

@alexandrabe najprv sa platí cca 350€ za panoramatické snímky zubov, potom podľa počtu dliah je určená cena. Ja som mala nad 20 dliah čiže podľa toho na akú dlhu dobu liečby to vychádza vypočítajú splátky. Na take 2roky to vychádzalo tuším okolo 170€ mesačne

alexandrabe
21. nov 2022

@katulka94 ďakujem za info😊

dzana89
21. nov 2022

@zuzike123 Dobrý deň prajem smiem Vám poslať ss?

zuzike123
21. nov 2022

@dzana89 kludne