Ahojte, potrebujem poradiť ohľadom zubného strojčeka. Viem, že je to dosť drahé a všetko ide o tom, že každý mame iný problém so zubami, ale chcela by som sa opýtať, že, ako sa ceny pohybujú a ktorú zubnú ambulanciu by ste my odporučili v BA, alebo aj v okoli? Dakujem vopred
No podla mna sa cena bude odvijat najma od druhu a rozsahu problemu, ktory sa bude riesit. A ty sa sice mozes rozhodnut, ze chces konkretny typ strojceka, ale lekar na to moze mat iny nazor. Tazke cenu liecby zistis tak, ze sa objednas na konzultaciu do viacerych ambulancii a uvidis.
@a_n_i_k_a momentálne to isté riešim aj ja pre seba a teda bola som na prvej konzultácii,RTG, odtlačky atď... budem mať kovový klasický a vyjde má na cca 2200€.
Chodime k mudr Koronthaly, v poliklinike na Tehelnej, syn ma nocny vyberatelny, do 200e, dr posobi prijemne a profesionalne
@dashenka426 mozem sa opytat kam chodis? To je prekvapivo dobra cena, aj ja nieco hladam 😁
Chodím do Ortodoncia Klostermann v Nivy Tower, ja som si dala urobiť Invisalign full, cela liečba stala asi cca 5500€ vrátane snímok a rtg , platí sa v mesačných splátkach ktoré nie sú vysoké a som tam spokojná.
@diefca no preto taka cena,lebo chodím na SZU na Kramáre 🙂 ja tam chodím aj na normálne zubné ošetrenie a teraz aj na celustnu ortopédiu.
@katulka94 prosím ťa, ako cca vychádzajú mesačné splátky? a si spokojná?
@alexandrabe najprv sa platí cca 350€ za panoramatické snímky zubov, potom podľa počtu dliah je určená cena. Ja som mala nad 20 dliah čiže podľa toho na akú dlhu dobu liečby to vychádza vypočítajú splátky. Na take 2roky to vychádzalo tuším okolo 170€ mesačne
@katulka94 ďakujem za info😊
Ceny sú rôzne už aj v rámci ambulancií, záleží aj na tom či ide o strojček pre dieťa a bude čiastočne hradený aj poisťovňou alebo nie, a potom aj od toho či potrebujete nočný, fix, alebo chcete invisalign. Skús trošku špecifikovať otázku.