Ahojte mamičky . Hľadám tu info o zubnej klinike kde by mojej 2,5 ročnej dcérke ošetrili kaz na zubkoch . U bežného zubára bohužiaľ nespolupracuje ( čo chápem k jej veku ) a odporučili mi dať spraviť zúbky v narkoze . Viete poradiť kde v Ba a ako postupovať , info ako to prebieha ? Či dať blombovat alebo rovno vytrhnúť aby sa to neopakovalo že blonba vypadne a znovu podstupovať narkozu atd .Recenzie poprosim . Ďakujem
Pri narkoze sa nehospitalizuje iba tam pobudnete par hodin...
Ahoj, moj syn chodi od 20. mesiacov do Dently k pani zubarke Mrazovej. Velmi trpezliva a prijemna zubarka. Zubky mu opravovala bez stresu a ze toho vrtania za 10 rokov nebolo malo. Je tam ale celkom draho.
@p.j.jacky takisto chodíme do My Smile od dcérkiných 2 rokov. Teraz má 4,5 roka. Veľká spokojnosť. Aj prístup. Pani Dr aj sestričky super prístup k deťom.
Adam detsky zubar https://www.adamzubnylekar.sk/
@p.j.jacky oradent. Pozri ich aj na instagrame. Majú extrémne pozitívny vzťah k detickam
@p.j.jacky aj ja odporucam Mysmile BA. Syn bol divoky u 3 zubarov aj ked boli mily neda si predsa ani od milej doktorky pichnut ihlu do dasna a potom vytrhnut zub 😁. V MY SMILE dostal sirup na oblbnutie. Bol ako opity a pri trhani ako baranok . Avsak platili sme cez 140 eur.Urcite treba skusit pred narkozou.
@p.j.jacky my chodime do MySmile v BA - od 2.5 roka a sme spokojni... na nete maju aj stranku.