Zubér pre problémové deti - Kramáre a 4. obvod

30. júl 2024

Ahojte, mohli by ste odporucit prosim zubara pre deti/mladez, kde beru este, a vedia osetrit aj velmi bojazlive deti, pripadne na osetrenie pouzivaju aj rajsky plyn alebo iny oblbovak? Lokalita je dolezita. Moze byt sukromny. Dakujem.

deedol
30. júl 2024

Stomatorodinka ale stahuju sa z dubravky prec

pieksamaki
30. júl 2024

Heydukova

alenka58
30. júl 2024

Family dental car, Stromová

autor
30. júl 2024

@alenka58 family dental navstevujem ja, su fajn, ale nemam pocit, ze by boli az tak zamerani na problemove deti.

@deedol za nich hladam nahradu.

stormie
30. júl 2024

Ak sa smiem spytat preco hladas nahradu za stomatorodinku?

autor
31. júl 2024

@stormie lebo sa stahuju, a zrejme nebudeme dochadzat, uz teraz sme to mali k nim od ruky

pieksamaki
31. júl 2024

Kam sa sťahujú ak sa môžem spýtať....na FDC mi prekáža ze zakaždým nový zubar ošetruje....veľmi sa to tam meni

autor
31. júl 2024

niekde na gardu tusim

stormie
31. júl 2024

Ja som z Vrakune a dochadzame do Dubravky, bola to jedina zubna ambulancia schopna a ochotna osetrit dceru, teraz sa stahuju na Raciansku a keby to bolo aj inde tak tak urcite ostavame

kp7333
31. júl 2024

Mudr.Cyprichova, Ruzinov

autor
2. aug 2024

@stormie Fakt? Nikoho ineho ste nenasli? To je teda smutne, pri tych cenach u zubara... tak asi aj my budeme musiet ostat.

stormie
2. aug 2024

V jednej klinike sa ju snazili osetrit a po par pokusoch to vzdali, dalsia to vzdala uz po prvom raze. Jedine v stomatorodinke sa podarilo, s rajskym plynom a co viem ten nikde inde nemaju, ale vseobecne ich pristup je uplne iny ako co sme zazili. Dcera sice chodi stale so stiahnutym zaludkom, po predchadzajucich skusenostich ma paniku aj z preventivky ale u nich to nejako vzdy dame. Urcite nebudem menit, uz aj syn k nim chodi a nebudem riskovat ze iny zubar mu vytvori taky strach alo sa stalo dcere.

kulumulu123
2. aug 2024

Viem ze je to mimo tvoj obvod ale prosmile na nivach je mega. Je tam jedna starsia pani zubarka zial neviem ako sa vola ale podla prizvuku si myslim ze je bud ruska alebo ukrajinka ale ta je super a z 10 bodov jej davam 100!!! Dokazala bez akehokolvek oblbovaku osetrit mojmu 4r synovi kaz klasicky vrtackou a to mame neskutocny problem si zmerat crp u lekara niekedy ho dvaja dospeli drzime aby vobec... I tejto zubarky je to vzdy s usmevom a syn sa vzdy tesi ked tam ideme.. Neviem ci este beru novych ale skus je ozaj super!

kulumulu123
2. aug 2024

A maju aj na poistovnu cize nie cisto sukromne... Domonca nerusili ani benefity... Vzdy cosi doplacam pri velkom osetreni ale je to cca do 40/50e max. Dentalnu kazdu druhu a preventivku robia na poistovnu

kiki68
11. aug 2024

Na heydukovej je myslim ambulancia pre taketo deti, co su tazko osetritelne