Ahojte, viem, že veľa z vás chodí do Family Dental Care. Neviem, tiež tam tak veľa platíte? 😀 Mňa už nebaví za každú opravu zuba tam vždy nechať takmer 500e. Dalo by sa to v BA niekde aj lacnejšie a dobre?
chodím k im od ich vzniku, ale 500 EUR jednorázovo som tam ešte nenechala, vyššie spomenuté ošetrenie koreňových kanálikov mi ešte nerobili, tiež som už hladala niečo lacnejšie, ale nič adekvátne som nenašla
Práveže koreňove kanáliky mi nerobili, toto bola klasická plomba, trojploskova.
@mkiss tak vždy mám v cene koferdam, anestezu, kadajake procedúry okolo toho, RTG, a čo ja viem čo ešte, nemám žiaľ teraz blocik odložený že by som pozrela čo všetko mi tam uctuju 😔
Ja odporucam Magdalenu Muranovu v Mlynskej doline. Ma vlastny roentgen (maly), je mila, vsetko vysvetli. Raz sme boli so synom na zubnej pohotovosti a sluziaci stomatolog velmi chvalil, ako mu zaplombovala zub. Ceny su podla mna velmi prijatelne.
Chodíme do FDC na Štúrovej celá rodina, ale 500e som neplatila, ani keď mi robili dva zuby naraz (po tehotenstve) - klasika RTG, potom odstránenie kazu a veci s tým spojené. Odkedy mi zuby opravili, už len preventívne prehliadky. 🤷♀️
@gab1sol tak ja naozaj neviem v čom je chyba vo mne, lebo posledné zuby som tak platila minimálne 3 a bola to len obyčajná oprava kazu. Skúsim pohľadať tie bločky, ak ich ešte mám.
@saskenix ďakujem 🙂
Ja odporúčam Ostertag Dental. Ma aj vlastný RTG
Tak to je fakt už prehnaná cena
My chodíme do Rideta tam je to super je to detska aj dospelácke zubárka super milá atď a 500€?????
Tak ono si treba aj lepšie čistiť zubky a dbať na dentálna hygienu aspoň 2 krát ročne. Potom nebude treba robiť ošetrenie korenovych kanalikov za 500 eur.
Teraz k veci veľmi záleží ake vybavenie ambulancie a iné sluzby u zubára využívaš a chceš ich mat k dispozícii.