Zubár v Bratislave

18. dec 2023

Prosím vás kde chodíte k zubárovi v BA? Ja chodím do Family dental care, ale väčšinou tam nechám za plombu jeden zub 300-400e. Tak či by to šlo niekde aj za menej. 😀 Ďakujem

gemerka17
18. dec 2023

300-400 eur za plombu, aj v prípade medzizubneho kazy je strašne veľa. Čo máš všetko na účte?
S takými peniazmi čo tam nechavas to bude lacnejšie takmer všade, čo si vyberies.
Ono je dôležité, aby si vedela začo priplacaš v zubnej ambulancii. Chceš mať k dispozícii nonstop techniku - mikroskop, RTG, CT, korunky na počkanie. A služby typu: rýchle riešenie akútneho problemu, termíny bez čakania, služby recepcie.
Samozrejme výdavky na zuby vieš znížiť o polovicu aj o viac, avšak odrazí sa to na technike v ambulancii a služieb.
I

k1k1na
18. dec 2023

ano a ked som od nich odisla tak mi aj tak museli vsetko prerabat pretoze to bolo zle spravené )) uz by som tam v zivote nesla

k1k1na
18. dec 2023

teraz chodim mimo BA a som nadmieru spokojna s cenami prístupom ale aj kvalitou)

limoncino
18. dec 2023

Odporúčam Dr. Ostertaga, je na Lovinského, ma aj vlastný RTG, úžasný prístup, veľký profik

zuzinabila
18. dec 2023

aj ked sa otocis na opacny koniec SK, vyjde ta to lacnejsie hocikde🙂

guudy
18. dec 2023

@limoncino no, zjavne sa vie spravat aj slusne, ked to pises. Este nez si otvoril vlastnu ambulanciu, robil u jedneho zubara a teda tam to bol masaker. Odflakol mi niekolko plomb a ani neracil pockat, kym mi zaberie lokalka🙄

anjelok
18. dec 2023

My chodime do Dently, su v Skyparku. Akoze lacni nie su ani oni, ale taku sumu som tusim za plombu neplatila.

mandzula
18. dec 2023

Ja chodim do Pressburg Dental House, 3-ploskova plomba 90 € (vratane kofferdamu a injekcie) a perfektny pristup.

iivancova
18. dec 2023

Môžem odporúčať v Dúbravke ambulanciu Risorius. Cenovo okolo 90-120 za zub, som maximálne spokojná. Na úvod spravia vyšetrenie a predbežný plán opráv zubov aj s cenami pošlú na mail. Viete si potom aj sami mierne menežovať, ktorú opravu kedy, aj podľa financií.

autor
19. dec 2023

Ďakujem baby za inšpirácie, popozeram sa kam by som šla 😊

luccija
19. dec 2023

Hľadám zubára tiež si nechám poradiť.Ja som pozerala x cenníkov písala mail asi 20 väčšina už neberie pacientov zatiaľ som vybrala vo Vajnoroch zdr.stredisko má ukrajinské meno, ale je už dlho na SK skús pozrieť má 2 ambulancie Vajnory a Biel

zirafkasaska
19. dec 2023

My chodíme na Krížnu, Svet úsmevu.