Zubár v Bratislave

11. aug 2023

Ahojte.
Vedel by mi niekto odpovedať? Plánujem navštíviť kafka dent v BA, ale nie som na tom finančne až tak dobre, že by som si mohla dovoliť celé vyšetrenie zaplatiť jednorázovo.
Mám až smrteľný strach zo zubárov, no som odhodlaná svoj strach prekonať .. preto sa pýtam, musí sa hneď zaplatiť vstupná prehliadka a pod. alebo sa dá dohodnúť na rozdelení a postupnom splácaní?
Prosím, hlúpe a zbytočné poznámky si nechajte pre niekoho iného .. viem aký zdravotný vstav majú moje zuby, nie je to zle a ani dobré, rozpisovať sa kvôli tomu nebudem, len potrebujem jednoduchú odpoveď. Ďakujem baby.

gemerka17
11. aug 2023

Uff myslím, že takto to nefunguje. Náklady na vstupnu prehliadku a RTG sú ta najmenšia a najlacnejšia položka v stomatologii. Jedna blomba je 2-3 krát drahšia ako vstupná prehliadka a RTG. Ak sa jedná o rekonštrukciu celého chrupu, čo sa pohybuje v 10 000 eur a viac, tak tam máš väčšiu šancu, že sa nájde zubár, ktorý by pristupil na splátky, ale aj to je v praxi rarita.

luccija
11. aug 2023

Pozri na zlavomate kde predávajú dentálnu hygienu niekedy je balíček rtg plus vstupná prehliadka včera som tam videla.Budes vedieť na čom si a potom si už nájdeš zubára iného.Co viem platí sa postupne, ale skôr korunky a veľké zákroky mama tiež platila postupne...

ropucha6
11. aug 2023

No viem si predstavit drahsie zakroky, ze by mohli pristupit na nejakych viac splatok, ale vstupna prehliadka tam stoji podla cennika 90eur. To si teda neviem predstavit. Ale vsak maju na stranke email a telefon, kludne sa informuj.

iwesska
11. aug 2023

Ak potrebujes 90e rozdelit na splatky,tak do tej kliniky ani nechod a hladaj si zmluvneho zubara,kde za prehliadky neplatis. U nezmluvneho zubara,kde len prehliadka stoji 90e rataj 200e a viac eur za plombu. A vsetko samozrejme cash. Sa aj bojim pomysliet,co tam stoji cistenie korenovych kanalikov.

martina_an
12. aug 2023

Ja tam chodim,maju vsetko vybvenie,zuby ti urcite dokopy da,ale veru dost sa plati-ale zas ko vsade,kde robi zuby pod mikroskopom a moderne.tie splatky neviem,ale skus si zavolat na recepciu.

barbora19911
12. aug 2023

@iwesska u nás v Poprade len jeden kanálik 150 eur 🤦

iwesska
12. aug 2023

U nas uz pred par rokmi stal jeden zub cez 300e,teraz ani neviem,ale v sukromnych klinikach je to extrem. Okrem technickeho vybavenia tam platis aj recepcnu,kavicku, nobl priestory...

mamina7070
12. aug 2023

najdi si ine centrum ak ti robi problem zaplatit vstupnu prehliadku a rtg. to je totiz ten najmensi naklad
neviem odkial si ale tvyknu vhodit aj do madarska ale teda hlavne by som si asi skusila pozicat alebo nasetrit aspon nieco na zaciatok na riesenie zubov