Zubár - Ružinov Bratislava

8. dec 2024

Ahojte,

prosím neviete mi poradiť nejakého fajn zubára prosím (BA). Cenovo dostupného pre študenta, kedze všetky kliniky keď som otvorila cennik, tak hrôza.
Potrebujem asi vytrhnut zub múdrosti, lebo mam extrémne bolesti až v uchu. Zub je síce pekný, rovný a čistý ale proste ta bolesť nestoji za to. Samozrejme, som človek ktorý má strach zo zubara, kedze v minulosti som mala veľmi zlú zubárku.

Ďakujem za rady

muchotrafka298
8. dec 2024

Zuby trhaju na zubnej chirurgii, nerobi to kazdy zubar.
Lacny zubar je v BA aj inde na Slovensku oxymoron, neexistuje. Kedze aj ti, co im to preplaca poistovna, tak im to nepokryva tie ukony, z coho sa uz vela aj tak nerobi, lebo tie materialy sa uz napriklad nepouzivaju.
Pokial mas extremne bolesti, ostane Ti ist len na platenu sukromnou pohovost, je ich niekolko. Lebo ziadny zubar, aj keby Ta zobral, Ti neda termin okamzite.

vanilkovazmrzka
8. dec 2024

V prvom rade chod na preventivnu prehliadku, nech ta posle na rontgen a zisti pricinu bolesti. Potom ako sa pise vyssie, osmicky trha chirurg.
S takymi bolestami to vyzera skor na zapal takze asi aj na tu pohotovost cim skor, aj ked to bude najdrajsie riesenie. Ale ako vravis, ta bolest za to nestoji..