Zubár pre dvojročnú dcérku v Bratislave

dzepeta
26. apr 2022

Ahojte. Nemate odporucanie na nejakeho dobreho detskeho zubara prvy krat? Dcera ma 2 roky a 3 mesiace a este sme neboli u zubara. Su aj taki ktori maju vstupne vysetrenie zadarmo? Ak mate skusenosti prosim podelte sa so mnou

dzepeta
autor
26. apr 2022

Zbudla som napisat ze v bratislave

jana_eyre_2
26. apr 2022

Ja som veľmi spokojná v dentalissime.. nemajú síce vstupnú prehliadku zadarmo, ale pani zubárka má super prístup k deťom, dobre vybavenie a dá sa s nimi dobre dohadovať na termínoch.. môj najmladší tam bol ako 20m a super to zvládol, a to bol celkom uplakané dieťa..

dzepeta
autor
26. apr 2022

@jana_eyre_2 pamatas si este kolko to stalo?

jana_eyre_2
26. apr 2022

@dzepeta už to bolo naozaj dávno, odvtedy asi aj menili už cenník, ale zdá sa mi že nejakých 20€.. nevnímam ich ako príliš drahých, teraz dcere vyvrtala jeden kaz, nechala otvoreny a bude ho dorabat.. zatiaľ to vyšlo 30€ a predpokladám že ešte budem tak do 30€ platiť za dokončenie..

zuzike123
26. apr 2022

Moje deti chodia od malicka k mojmu dr a neplatia za preventivky, naposledy ani za fluoridaciu. Zober ju k svojmu, lebo ked sa vyberiete do specializovanych detskych amb, tak sa nedoplatis a uplne zbytocne, 2r dieta mozno ani usta neotvori.

barb0renka
26. apr 2022

zubarhosek.sk