Ahojte, zháňame zubára, u ktorého by sme sa mohli objednať v co najkratšom čase ktory vykonáva vyšetrenia a nasadzovanie strojčeka u teenagerov. Viete mi nejakého odporučiť? Aby cena bola fajn a nebola dlhá čakačke napr že do januára. Ďakujem
Pozri Senec meno neviem, ale asi bude iba jeden na zdr.stredisku.2 v Bratislave ma tlačili do strojčeka tento povedal, že vôbec nie je nutný iba, keď máme veľa peňazí a nevieme čo s nimi
januar je fajn termin a hlavne daj na odporucania napr ten ktoreho ti odporuca
@luccija tak toho urcite nie ma zle referencie 😉 (aj z osobnej skusenosti)
@mamina7070 Dobre ďakujem, termín do toho januára vy sa zišiel, takže dúfam že sa niekto taky nájde.
https://www.topdoktor.sk/doktor/celustny-ortope... My chodíme sem, dá sa objednať online. Najprv mal syn vkladací strojček a teraz už rok fixný. Sme spokojní - milá pani doktorka, moderne zariadená ordinácia, môžem len odporučiť.
U nás to bolo rýchle, pretože MUDr vyhodnotila stav chrupu ako skutočne veľmi zlý a termín sme dostali fakt rýchlo. Ty vieš, že to tvoje dieťa má taký stav, že to treba riešiť urgentne?
Ja som objednávala syna v Bratislave k mudr. Cinczerovi a máme termín 17.11. Konzultácia a rtg snímky.
@vulka máme výmenný lístok od zubára, no na kliniky kde objednávajú po novom roku.
Pozri si toho doktora, má super vybavenie, on ti povie, čo treba. Náš má posunutú sánku, nie predkus ,ale že to treba riešiť. Aby sa zuby v dospelosti, kvôli tomu viac nenamáhali.
@krtko1313 ano aj náš ma posunutú sánku a a vystupnute 4ky.
Výmenný lístok? My sme si zavolali doktorke, ktorá robí strojčeky, objednali sa a ona posudzovala stav chrupu a aj rozhodovala o termínoch.
@vulka vymenny dava zubar, ak sa mu nieco nezda.... aj nas tak poslali na ortodonciu, lebo pri rontgene zistili ze nema zalozeny jeden zub a dalsi zalozeny ma, ale nema nan vobec priestor --- ja ako laik neviem ked sa pozriem na zuby ze ma 1,2,3,4,6, 7.... a uz vobec nie, ak ich ma pekne rovne ;)
Ak ti môžem odporučiť, choďte do Kafka dent. Nie sú síce z najlacnejších, ale sú výborní. Známa robí na Heydukovej, a tam jej dali tip práve na nich. Syn mal tiež posunutú sánku. Po snati aparátu poslali aj snímky pred a po, pekný výsledok.
do januara nie je vobec dlha cakacka, ved je polovica septembra.