ZŠ Žitavská

funicka
31. jan 2024

Ahojte, ake mate skusenosti so zakladnou skolou zitavska vo vrakuni?

lenka.25
1. feb 2024

Zo Źitavskou žiadne, ale hneď kúsok máš Rajčiansku alebo Železničnú školu ,
Rajčiansku odporúčam na 100 % , na prvom stupni výborné učiteľky , sa mi aj páči že na veľa predmetov majú viacero učiteľov už od prvej triedy , veľký výber rôznych krúžkov , školský dvor fajn , aj jedáleň je relatívne OK

sofia1
27. jún 2024

@funicka tiež by ma to zaujímalo.

funicka
autor
27. jún 2024

@sofia1 nakoniec sme dali syna na inu skolu, teda od septembra pojde. Na dni otvorenych dveri mi to tam nebolo sympaticke,plus lokalita..

sofia1
28. jún 2024

@funicka no do kelu a na ktorú??
Počujem samé chváli. Neviem ci tu alebo radšej zeleznicnu

funicka
autor
28. jún 2024

@sofia1 ja nevravim ani som nepocula nic negativne, len pocitovo. Mimo ba sme dali syna, kalinkovo. Zitavska je pre nas spadova

sofia1
28. jún 2024

@funicka aha jasne rozumiem.no my sme dali na zitavsku.tak uvidime

margaretka
14. okt 2024

@lenka.25 školské krúžky od covidu veľmi slabé , kamoška tam má dcéru majú len dve tanečné a Sinter basketbal , jeden anglický , jeden tvorivé dielne

margaretka
14. okt 2024

@sofia1 dobra voľba , ste spokojní ? Žitavská je vraj teraz podstatne lepšia ako Rajčianska ...na prvom stupni majú dve staršie vyhorete učiteľky to je čistá hrôza šikana otrasná

margaretka
14. okt 2024

@sofia1 železničná nie tá je teraz vraj veľmi slabá , rodina tam majú deti nie sú moc spokojní , pred 15r to bola výborná škola teraz to upadlo zmenou učiteľov ako aj na Rajcine zmenou riaditeľky to ide dole vodou

sofia1
14. okt 2024

@margaretka sme veľmi spokojní.tiež počúvam o
len Železničnej samé zle.
A Racianska tam prvý stupeň som počula aj ja zle...také okolo 50tky,že nervózne vkuse na deti

margaretka
14. okt 2024

@sofia1 ja ich tam moc nepoznám ale kamarátka ma štvrtácku a to je strašné , vyhoreta učiteľka , hyperaktívne deti sma poznámka ,nevedia sa dočkať na 2 stupeň a potom rýchlo na gymko lebo druhý stupeň tam je veľmi zlý , učitelia poodchadzali su tam novi a vydržia rok dva idú preč ...

lenka.25
15. okt 2024

@margaretka no neviem čo ti kamoska hovorí , ale krúžkov je tam veľa , ale to je jedno , ani ti tam decko nechodí a keď čítam , tak na žiadnu z týchto škôl ti dieťa nechodí , ale vies lepšie . Moja dcéra je tam veľmi spokojná a to je pre mne najdôležitejší faktor . A autorka sa aj tak rozhodla pre úplne inú školu , čiže tato debata je už nepodstana

margaretka
15. okt 2024

@lenka.25 to že tam nechodí neznamená že nepoznám vedenie, učiteľov a fungovanie školy !

margaretka
15. okt 2024

@lenka.25 to je super že je tvoja dcéra spokojná, nič lepšie si rodič nemôže zelať .

Téma je nápomocná aj pre ďalšie rozhodovania inych rodičov a hľadanie názorov , preto sa tie diskusie zvyčajne nemazu.

lenka.25
15. okt 2024

@margaretka mna by len zaujimalo to s tou šikanou . Ako tie učiteľky na prvom stupni tie deti šikanujú ?