ZŠ Tilgnerova verzus ZŠ Karloveska

kvik1
18. sep 2020

Na jar nás čaká zápis do prvého ročníka a rozhodujeme sa medzi ZŠ Tilgnerova a ZŠ Karloveská. Prosím maminy školákov na týchto školách o praktické skúsenosti s prvým stupňom, organizáciou výučby, pani učiteľkami, prípadne o dôvody, prečo si tú-ktorú školu (z uvedených dvoch) vybrali. Dakujem za pomoc!!

mogaa
18. sep 2020

@kvik1 ono nezáleží od konkrétnej školy, skôr akú učiteľku dieťa dostane😉 a to ani neovplyvníš a ani dopredu nezistíš....

deedol
18. sep 2020

mam este male dieta, tak nemam osobnu skusenost, ale co mam starsie kamosky a kolegyne, tak jednoznacne karloveska. su spokojne s ucitelkami a aj maju ziaci lepsie hodnotenie v celoslovenskom porovnani.

kvik1
autor
18. sep 2020

@deedol praveze v hodnoteni ineko vychadza zs tilgnerka lepsie (8,1 vs 7,1 za karlovesku). Ale aj tak dakujem za nazor 🙂 pockame teda este nejake maminy aj s osobnymi skusenostami mozno aj z tilgnerky prip.idealne oboch 🙂

deedol
18. sep 2020

@kvik1 neviem, ci mysleli ineko - to je to, kde su vysledky monitorov zo SJ, mat atd.?
drzim palce pri vybere ;)

kvik1
autor
18. sep 2020

@deedol ano to je ono. Ďakujem;)

kaktus87
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adrika79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
larra111
1. jún 2024

@kvik1 dobry den. Ja by som sa chcela spytat kam nakoniec chodite na ZS? Nas prijali na Tilgnerovu. Tak ma napadlo ci mate uz nejake skusenosti ak ju nahodou navstevujete😊

kvik1
autor
2. jún 2024

@larra111 dobry den, s Tilgnerkou nemam, isli sme nakoniec na Karlovesku a s tou som spokojna takze pokracujeme tam aj s 2."kusom" 🙂 ale myslim ze bude upl e ok aj Tilgnerova, mame tam niekolko kamaratov/susedov a nikto nevyzera nespokojne.

larra111
2. jún 2024

@kvik1 dakujem krasne. Tak nech sa skolacikom dari 👏😊

adrika79
2. jún 2024

@larra111 Prváčikovia majú krásne ihrisko rovno pred budovou a skvelý program stále,, aj potom sú stále dáke novinky - nové učebne vonku, teraz tam ,,pestovali" kukly motýľov, zajtra je deň detí... stále niečo inovujú... angličtina od 1.ročníka... majú na svojich stránkach novinky aj akcie skoro každý deň, stačí popozerať...

larra111
2. jún 2024

@adrika79 dakujem pekne za info. Popozeram. A pisete o Tilgnerovej, ano? 😊

adrika79
3. jún 2024

@larra111 Ano, na Tilgnerke stranke to maju...dnes mali prvaci zasa kuzelnika, MDD mali...