Dobry den, prosim najdem tu maminy, ktorym dieta nastupuje tedaz v septembri do ZS Teplicka v Bratislave? Uvitam kontakt, nemame zatial ziadne informacie ohladom nastupu😊 pripadne ak ma niekto skusenost z minulosti - dostali ste vopred nejake info zo skoly, pozvanku do Edupage atd? Dakujem pekne za info.
@guudy cize my sme si prevzali v maji dekret o prijati a uz sa len dostavime 2.9. na osmu do skoly? Ziadna komunikacia predtym sa nedeje? 🤷♀️ trosku zvlastne mi to pride ale ok mozno len mne😊
@janka_kubko zhlboka dychaj prosim ta. Nic z toho, co pises, som neuviedla…. Su to len tvoje domnienky. Uprimne ti poviem, ze si nas prvy skolsky den uz nepamatam, co sa ako dialo… Vtedy sme este ani edupage nemali. Naposledy som to riesila totiz pred viac ako 10 rokmi….
Kazdopadne, su este dovolenky…ucitelom konci dovolenka v posledny augustovy tyzden.
@guudy dakujem za odpoved, ja sa len pytam, dycham uplne v poriadku😊
@janka_kubko dobrý deň, zatiaľ iné informácie ako to, do ktorej triedy bude chodiť a už aj rozvrh , nemáme. Pri vypisovaní zápisného listu sa muž aj registroval do edupage a odtiaľ máme aspoň tieto informácie
@2412petra velmi pekne dakujem, my nemame ani to🤷♀️ ak uz je aspon toto k dispozicii tak asi skusim napisat na skolu. Este raz vdaka🤗
@2412petra dakujem za nasmerovanie, zistila som ze uz je v Edupage zaregistrovany, je v 1.A, budu spolaziaci?😊 rozvrh zatial nevidim ale to nevadi
@janka_kubko tata skola je vo vsetkom pohodova. Ak aj nieco treba budete informovani. Vsetko dodaju povedia. Aj pani vratnicka/informatorka Zorka vie takmer vsetko a vzdy ochotne poradi. Jasne ze urcite veci od ucitelov.
Ako ti pisu vyssie este prazdninuju aj ucitelia striedackovo ale posledny tyzden tam uz budu vsetci sa pripravovat na skolsky rok.
Urcite budete spokojni - prajem krasne skolske dni/roky. 😊
Pred zaciatkom skolskeho roka pride cez edupage informacia ako bude prebiehat prvy skolsky den a nasledne do kedy sa budu buduci tyzden ucit. Takto to bolo minuly skolsky rok.
@lulu2014 dakujem krasne, velmi sa tesim❤️
@ullala mozem sa prosim este spytat ako na skole funguje ten system kruzkov? Byva to vzdy utorok a stvrtok - v akych casoch? Nieco som uz o tom citala tu na MK ale pomohlo by mi blizsie info, dakujem velmi pekne
@janka_kubko kruzky zacinaju az od oktobra. Niekedy koncom septembra vypisali zoznam kruzkov, dieta si vybralo a rodic ho zapisal. Tento rok mali ten kruzok vzdy v utorok a zacinal nieco pred pol tretou (mozno aj skor) a koncil pred pol stvrtou. Vo stvrtok mala kazda trieda kruzok so svojou druzinarkou. Tento si nevyberali, len ho proste mali. Nasi vacsinou nieco tvorili vtedy. Ako to mali ine triedy neviem. A hlavne tento rok to mali tak, ze co si vybrali v septembri, to mali az do maja. Predchadzajuce roky sa to tusim obmienalo pocas skolskeho roka po nejakom case.
Mimo tohto mali aj externe kruzky, ale tie samozrejme neboli v utorky a stvrtky 🙂
Zienky, prajem vam, aby vase deticky boli tak spokojne a stastne v skole, ako to moje (a predtym aj starsie)😊😊😊😊. Nam sa uz pomaly blizi maturita, mladatko ide do septimy🫣. Strasne rychlo to leti…
Tiez vam dievcence prajem vela spokojnych rokov, moje mladatko ide uz do sekundy ;)))
Neboj, ucitelia aj vedenie skoly este cerpaju dovolenky ;)
V prvy den tam bude dieta mozno 2 hodky. Nepotrebuje nic specialne, max nejaky ruksacik, aby si malo v com odniest veci, co dostane.