ahojte, hladam pre syna skolu v Ruzinove, celkom ma oslovila skola Ostredkova- anglicka trieda, ak by som mohla s niekym vymenit aj spravy, budem vdacna.
Potom vseobecne, ktore skoly odporucate, co sa tyka vyucby, ked ma dieta poruchy ucenia - dobry pristup - nemyslim, ze syn bude mat, ale dcera mala a vychyrena skola, ktoru mi odporucila psychologicka ju absolutne neakceptovala, tak pre istotu 🙂
Hladala som v diskusiach, ale bud to je vsetoo stare, ale mi to nic nedalo.
Dakujem, prip.aj za tipy z inej casti 🥰
@katka48 najlepsie je mat ZS v mieste bydliska, osobne nechapem, preco ludia hladaju "zazracne" skoly, a su ochotni deti vozit cez cele mesto, najdolezitejsia je aj tak ucitelka, ktoru dieta dostane, lebo aj keby bola skola neviem aka vychyrena, ked bude ucitelka o nicom, tak co mas z tej skoly?
@liz_lemon my pracujeme v ruzinove, takze nam je to praktickejsie, aj syn studuje na strednej v ruzinove . v petrzalke nebyvame, ale byvali sme. bohuzial tam isli skoly totalne dole, syn chodil, ale z roka na rok odchadzali ti najlepsi ucitelia, tak preco neskusit skolu, kde je fajn riaditel , pretoze od toho zavisi dost vela. zazracnu skolu urcite nehladam 😅
@katka48 kamoskin syn chodi do Clil triedy na Ostredkovu. Su spokojni. Jeho vzali az na odvolanie, ale byvaju kusok, v PB, myslim, ze uz pred tymi 5r brali podla bydliska. Maly sa uci prorodzene AJ, len je to narocne, lebo mavaju vyucovanie aj popoludni, niekedy do 15tej a to je dost. Byva potom dost unaveny. Inak Clil triedu ma tusim aj Gercenka.
chcela by som sa opytat, ci neviete, ci sa nieco plati za tu Anglicku triedu. dakujem
Ahojte viete prosim poradit ci ta CLIL trieda je len v 1. rocniku alebo pekne pokracuje aj v dalsich rocnikoch. Dakujem.
@katka48 Ostredkova je vychytena ZS, a ak nepatris do ich obvodu, tak je min. sanca, aj ked teraz je v Ruzinove zmena, ze cely Ruzinov je jeden obvod, ale riaditelia si vyberu koho chcu, ale mali by v prvom rade prihliadat na to, kde kto byva, pozeram, ze si z Petrzalky, tak to si asi bez sance