Ahojte maminy, budete mat prvacika od septembra 2021?
Mate nejake skusenosti s tymito skolami? Resp mate nejake info ake pani ucitelky budu mat prvacikov?
My patrime na Kuliskovu, ale rada by som vedela, ci to syn nebude mat lepsie na ruzovej doline alebo vazovovej...
Dakujem vopred!
@janushka_t super, to rada pocujem, o tejto skole som nenasla skoro nic, resp. skor negativne. Mas prvacika? Si spokojna s pristupom aj s vedomostami, ake tam ziskal?
Ja Ružovú dolinu osobne neodporúčam. Šikana , nadávky na bežnom poriadku čo sa týka triedy mojej dcéry aj čo mi vravela ako sa spravaju deti na chodbách. Aj väčší dôraz na učivo by som prijala. Čakala by som viac od tejto školy keďže im ma poskytnúť ten prvotný základ do života.
@naomielina to ma mrzi ... ucitelky, rodicia to neriesia? My sice nepatrime pod ruzovu dolinu, ale trosku som si myslela, ze to syn bude mat lepsie tam ako na kuliskovej 🤔
@p3tr4 my sme mali šťastie na pani učitelku veľké. Dbá nielen o to aby deti vedeli, ale aj aby mali dobré vzťahy, čo je veľmi dôležité. Naučený je dobre, to čo je v osnovách ovláda. Jasné, že sa mu venujeme aj my, veď v súčasnej situácii sa to inak nedá. Ak nehladáš niečo úplne špeciálne, tak Kulíškova je v pohode.
@janushka_t dufam, ze aj my budeme mat stastie na pani ucitelku, pre mna je to na 1-4 dolezitejsie ako samotna skola. Myslim, ze hladam hlavne nieco normalne, aby bol ako tak spokojny, vedel co ma a aby sa tam po nom zbytocne nekricalo cely den. Dakujem Ti pekne za info
Súhlasím s babami všetko to je o učiteľoch. Pokiaľ deti dostanú dobrého učiteľa neni o čom. Dcéra mala na 1stupni učiteľku na nič....a na druhom už je prísnejšia ale nepomôže keď sa deti v 1stupni naučili správať k sebe ako psi....Moja tam prestúpila v 3 ročníku....nadavali jej do zump, svin, a iné nebudem písať nadávky....aj fyzicky ju napádali...bola som sa sťažovať....bolo trocha ticho ale časom to bolo znova....pocula som aj zopár ľudí ked sme chodili na umelecku co je vedla ze dali deti preč lebo ich sikanovali....ironia je že tá škola bola na reklame ohľadom zastavenia sikany👍...nevravim ze len učitelia sú zlí veľa je to hlavne o výchove ktorú dostanú od rodiča....ale môžem porovnať 1 a 2 stupeň a vidím rozdiel v ucitelkach.....a to na 1 stupni keď deti na seba aj pred učiteľkou vykrikujú do pi....a iné.....no proste žiadny rešpekt. Keby nebola taká situácia aká je a dostalo by sa im teraz 100% prípravy tak jej dávam prihlášku na inu školu....
@naomielina tak to je otras, toto sa dialo u nas v skolke, par jedincov vkuse nadavky, voci spoluziakom, ale kludne aj cez plot na ludi. Ucitelky sa robili, ze nepocuju, napriek tomu, ze rodicia sa stazovali ...nechcelo sa im riesit nic. Vdaka za share, drzim palce, nech to zvladate, aspon takto doma.
@p3tr4 dakujeme😉...snad sme uľahčili rozhodovanie.....ale vždy to je o tom koľko ľudí toľko chutí....mozno by ti niekto povedal že je spoko....ale ja som mala aj tu česť pocut nejaké názory aj vidieť ako sa deti bili na chodbách v škole....tie nadávky ma veľmi stvu....dcera je inteligentná vie že sa to nemá a ani to nepoužíva ale v takej spoločnosti keď ma dieťa fungovať tak to je hnus.....ja osobne by som tam dieťa nedala....a je pravda ze uvitelia to nechcu riešiť....postrasia deti a rodičom žiadne echo...a oni ďalej pokračujú....smutné
@naomielina Dobry vecer. Prepacte ze vstupujem tiez do vasho rozhovoru, prosim vas nepochopila som, ze o ktoej skole hovorite v negativach o Kuliskovej alebo Ruzovej doline? Tiez sa rozhodujeme kam syna zapisat? Dakujem.
@gigi13 hneď v prvom komentári som to napísala, ale asi ste si nevšimli.....Pisala som o Ružovej doline
@naomielina Sorry, nevšimla som si a pre istotu som vas poprosila. Dakujem pekne. Ptajem pekny den.
@p3tr4 ahoj, aj moj syn spadovo patri pod Kuliskovu. Zarazilo ma, ze nemaju ani FB stranku, kde by dalo ziskat aspon kusok inside info. Nevirm kolko tried otvoria, ani ake budu mat zlozenie, ci viac starsich deti (tetaz vela rodicov dava odklad). Zaujima aj aku p. ucitelku dostane a aky maju pristup k online vzdelavaniu, lebo myslim, ze dalsia zima moze byt opat online. To ale zistim az neskor. Vela info o tej skole sa najst neda.
@partisla no ak by mala moja buduca prvacka vzdelavanie online tak ju rovno odhlasim, ako uz drbe vsetkym z toho online a u prvakov je to nonsence, ja mam svoje zamestnanie a nebudem suplovat este skolu online u prvaka !!! To ake zaklady pripravujeme prvacikom, ako toto mohli dopustit, prvaci sa mali vzdelavat vsetci prezencne !!!!!
@katulienkax online záleží od RUVZ, ani riaditelke a ucitelkam sa to nepaci. Kym sa prvaci upracu na online školu - u nás ich má rozdelených na 2 polovice. Zvuky a pazvuky a ešte ukazovanie hračiek. V triede sa to ľahšie dá ako online.
@partisla pozrite si stránku, teraz dali pekný materiál, činnosť ŠĶD. Online vyučko majú cez MS teams, fungovalo ok. Deti sa pripravovali, aj boli hodnotené.
@janushka_t dakujem a ucitelky su prosim starsie alebo mladsie?
@partisla my máme takú akurát. Myslím, že to je ale úplne jedno aký vek, podstatné je, či ich to baví a či to vedia s deťmi.
@janushka_t dakujem za info, ta prezentacia vyzera pekne, aj deti spokojne 😀nevies nahodou ci zosity a ucebnice aspon do prveho rocnika zabezpecuje pani ucitelka?
@naomielina ahoj, my mame spadovu skolu Ruzova dolina, tiez budeme mat od septembra prvacku a zhanam info z prvej ruky, kedze povesti su take, ze sa kazdy tej skoly boji...Ty pises, ze mas dieta uz na druhom stupni, cize dcera bola prvacka v ktorom roku? Zatial mam nazory od dvoch rodicov, co tam maju deti na prvom stupni a o sikane nespominali vobec nic, dokonca ti, co tam maju aktualne tretiaka, tam teraz v sepembri planuju dat aj druheho syna do 1.rocnika. Tak by ma zaujimalo, ci aj ty poznas niekoho, kto tam ma teraz dieta na prvom stupni a ma negativne nazory. Mrzi ma, ze tvoja dcera si tam zazila taketo, ale predsa presiel od jej prveho stupna nejaky cas. Dakujem.
@naomielina prepac, citam, ze tvoja tam prestupila v 3. roc., a vtedy si zazila sikanu...
@juljul koľko ľudí toľko chutí...tak to funguje všade....ale poďme k veci....ja som sa v živote s takým niečím nestretla ako je na tejto škole....nadávky, udieranie, kreslenie dcére po oblečení, bola aj pokusana do ruky a to aj ine veci.....nebudem komentovat aj pristup mladych uciteliek ako vyzvedaju od deti sukromne veci ( neviem či ja som im tak do oka udrela alebo je to permanentne ).....mozno moje "šťastie "bude práve v tom že učiteľka ktorá ju ucila nevie dať deti do laty....co už nemôžem povedať o učiteľke na 2 stupni....to je riadne veľký rozdiel....nevravím že vy nemôžete mať dobre skusenosti ale ja ich nemám ....a keď už dieťa pred učiteľkou na hodine povie do pi*i 3 x za sebou lebo ho presadila a bez poznámky tak ja neviem....ja by som dopriala aj väčší dôraz na učenie....slabota to je....mna napr. aj dosť prekvapilo, že keď som si žiadala pisomky čo písali na hodinách na rodičovskom aby sme videli kde robí chyby a mohli jej pomôcť s tým tak odvetila ze načo mi to je a že to je iba pre ňu 🤦♀️...keby som to mala písať dopodrobna napíšem sem knihu....ale možno vy budete mať šťastie na dobrú učiteľku a vychované detičky....drzim palce
@p3tr4 všetko zabezpečuje škola, prispievali sme tuším pár eur na angličtinu.
Baby nahodou vam neprislo uz rozhodnutie o neprijati?
@p3tr4 Kulíškova je bežná štátna škola, učia sa predpísané učivo, dobre im varia, majú dobrý školák, teraz už aj telocvičňu. V ŠKD majú pekný program, veľa aktivít. Nie je tam teraz nátresk, všetci sa tlačia na školy čo sú vraj prestížne. Za nás sme spokojní, ostatné školy nepoznám.