ZŠ Dudova Bratislava - skúsenosti

sasula8892
12. feb 2024

Dobrý den,
zvazujem prestup mojej dcery (najma koli kolektivu) na ZS Dudovu. Je tu nejaka mamicka, ktorej dieta tam chodí a vedela by mi povedať ci je spokojna celkovo so skolou, ale aj s kolektivom v triede atd? 4. a 5. rocník. Dakujem velmi pekne.

kikab158
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sasula8892
autor
13. feb 2024

@kikab158 dakujem pekne za info 🙂 pani riaditelka je velmi mila, to potvrdzujem, na rozdiel od nasej 🤦‍♀️ tak katastrofalna p uc sa najde asi vsade. My mame za sebou 2 take veru, to bolo az extremne 🙄

meriene
21. feb 2024

ahoj.. syn tam chodi , 3 rocnik... ucitelka podla mna dobra, za mna vychovavatelka trochu poslabsia , ale da sa .. co sa tyka vyucovania podla mna su na urovni.. moznost roznych kruzkov .. celkovo som spokojna ( ked sa spytas na syna on ne, lebo neznasa chodit do skoly :D )

sasula8892
autor
21. feb 2024

@meriene dakujem 🙂 hej to je klasika, moja dcera rovnako 😄
Akurat ze ja s nasou skolou (zs holicska) vobec nue som spokojna 😏

maxdub
14. mar 2024

Ahoj môj syn tam chodí otrasná škola deti tam žuvaju tabak aj cez hodiny ešte si to aj natáčajú vo vyšších ročnikoch učiteľky otrasné učiteľka ANJ si vybíja zlosť na deťoch keď sa deti sťažujú riaditeľka si zastáva učiteľov a to nieje správne ľutujem veľmi že som ho dala dotej školy chcela som ho prehodiť ale všetky školy sú plné v 7 ročníku bol šikanovaný grazli odneho pýtali peniaze a bál sa chodiť do školy na záchodoch niesu dvere tie vchodové sú rozbité steny popisané sú tam grazli a vrátnik chodí s deckami fajčiť keď mu z niečim pomáhajú otrasné nedávaj dieťa dotej školy vo vyšších ročnikoch sú zlé učiteľky česť niakej výnimke a sú tam grazli

maxdub
14. mar 2024

Prečítaj si blog.sme.sk písal tam jeden učiteľ síce nebol obľúbený ale napísal pravdu a zato ho vyhodila riaditeľka.

sasula8892
autor
14. mar 2024

@maxdub vau tak teraz som ostala v soku. Mozes mi sem prosim hodit link? Dakujem 🙏
Vidim ze ani na jednej skole to nie je dokonale…

maxdub
15. mar 2024

@sasula8892 normálne si daj do Googlu recenzie Dudova 2 a tam ti vyskočia všetky blogy keď prečítaš jeden v tom članku chod úplne dole a tam budeš mať ďalšie 4 bývali učiteľ čo tam píše nebol obľúbený ani mnou ale píše pravdu v tých vyšších ročníkoch sú veľmi zlý žiaci riaditeľka vyzerá len na oko dobrá žiaci za zle chovanie a drzé niesu nijak potrestaný sú tam žiaci ktorí šikanujú rozbíjajú veci a nič z toho nemajú v nižších ročníkoch je to iné tam ešte nikto nič také nerobí ale 2 stupeň to je des úprimne ti píšem nedávaj tam dieťa a nedaj ani na prvý dojem riaditeľky treba dobre preskúmať školy ja som zvolila Dudovu a každý deň toho ľutujem už som hľadala iné školy ale všetko plne všade Ukrajinci.

jana_zr
27. máj 2024

@kikab158 Ahoj Kika, prosim Ta, s ktorou ucitelkou ste mali problem a o co presne slo? Dcerka ma nastupit do 1. r., tak zhanam co najviac info. Kludne aj do sukromnej spravy, vdaka!

ginnie
5. júl 2024

@maxdub kde to najdem prosim?

kikab158
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana_zr
6. júl 2024

@kikab158 Dakujem velmi pekne!

matja1
31. aug 2024

@maxdub Ahoj mozem sa spýtať.. vaše dieťa stále chodí na ZS Dudova? Je to tam stále také zlé? Dostali sme ponuku na prestup no niesom si taka istá keď tak čítam co ste písala...☹ ešte je to stále také zlé tam?

fifa40
25. sep 2024

@maxdub No tak to vôbec nie je pravda, čo píšete. Samozrejme, že v každej škole sa nájde aj niekto, kto tam robí zle, ale viem, že v tejto škole problémy riešia a nezametajú pod koberec.

fifa40
25. sep 2024

@matja1 Skúste sa opýtať aj iných ľudí, ktorých deti chodia na Dudovu, či sú tam nespokojní. A neverte mamičke, ktorej dieťa tam evidentne má nejaké problémy a tá namiesto toho, aby ich riešila s kompetentnými, teda s učiteľmi alebo riaditeľkou, tu na internete všetku prácu ostatných zamestnancov takto zhodí.