Ahojte,
Má niekto skúsenosť so ZŠ Cádrova teraz po zmene riaditeľky?
Ďakujem
Riaditeľka sa menila asi v 2018 -2019 ,skoda ,pretoze predtým Komornikova bola ovela ovela lepšia.
Nie ,nie je to dobrá škola, nie je dobré vedenie ,nie je tam dobré nič..
Ale ked zasponzorujes akciu,ked budes "ritolez" ,bude dobre
@viky7 no myslela som to tak, že v tom roku 2018/2019 keď sa menila riaditeľka 🙂 lebo ked som na internete hľadali skusenosti väčšinou boli písané ešte v čase keď bola riaditeľka Komorniková 🙂
A ste spokojní so školou?
@ketrint jej super, len ma zaujíma, či ste so školou v celku spokojný. Pripadne dcérka?
@slavka034 a čo konkrétne tam nieje dobré? 🙂 lebo párkrát som už začula ze mamičky neboli spokojné ale nikdy nič konkrétne nepovedali a dieťa tam aj tak nechali.
@anonymka5555 nic tam nie je dobré..jednak nemaju dostatok učiteľov,nic sa tam nerevitalizuje,areal o nicom ,dokonca aj kuchárky podávali vypovede cca pred rokom nemal kto variť 😊 teraz sa jedalen rekonstruuje,deti chodia do kulturáku na privezeny obed,rekonštrukcia sa samozrejme pretiahne 😉
V treťom ročníku majú uz 9-tu triednu ,ucitelia ako nastúpia, tak odídu..
Ale kym sa nechceš angažovať v rade skoly,v triednom aktive ,akciách ,tak sa školou preplávať dá..asi tak to riesia aj tebou spomenuté mamičky
@anonymka5555 s vedením nie som spoko ani ja, veľmi zvláštne spôsoby jednania a podávania informácii…
Ale keďže je len druhacka, tak najviac zalezi na triednej a druzinarke. Druzinarku majú úplne mega perfektnú!! Triedna je tiež fajn, ale na moj vkus príliš mäkká a nevie si narobiť poriadky…
Čo sa mne osobne nepáči, je ten systém veľa budov, neustále presuny. Fakt v zime sa chudáci neskutočne veľa krat obliekajú vyzliekaju //alebo prebehnú a ofúkané ich// (ráno po príchode, potom cez veľkú prestávku idu von, potom na telesnú do inej budovy, potom na obed do inej budovy, potom ma kruzok v inej budove, potom spat do budovy kde je družina 😅) Takze aj keď sa niečo zabudne (nepíšem stratí! Fakt keď zabudne vec a vie o tom tak už sa ani hneď následne nevie pre ňu dostať.). Asi len toto ma napada… 🤷🏻♀️
@ketrint fakt..do kulturáku...ja som malú presne kvôli tomu ani na obedy cez dotácie na obedy nehlasovala ,naco aj..
Potom réžia 12 eur mesačne na dieťa ...Rezia ma ist na vybavenie jedálne ( nie kupovanie hrncov) ..to fakt sa toľko tanierov, príborov, pohárov zničí.? Asi nie
Tiež ste dostali mail,ktorá trieda uhradí ZRPS na 100% dostane 100 eur na triedu ? Totálne vydieranie, ale ze totálne
Zdravim maminy ako ste spokojné s odstupom času?
Je tam nový riaditeľ.
Deje sa tam niečo aspoň pekne ,keď tu samé nie dobre veci čítam
Malý by tam mal chodiť budúci rok ,tak teda neviem no
A nemáte info kto bude robiť triednych budúci rok?tí čo majú teraz 5takov by mali byť ak to dobre ratam
@anonymka5555 moja je tam druhacka, takze keď sme nastupovali, už bola táto nová riaditeľka… pýtaj sa 🙂