Ahojte, potrebovala by som sa poradiť ohľadom týchto dvoch základných škôl v Petržalke. Je v niektorej menší počet detí alebo možnosť asistentky? Ktorá by bola lepšia pre dieťa, ktoré potrebuje trochu individuálny alebo citlivý prístup pani učiteľky? Ďakujem.
To nie je o skole,ale o konkretnej ucitelke. Niektore s tymi detmi proste pracovat nevedia. Popravde,v triede je cca 20 deti, osnovy su narocne,ucivo preberaju rychlo a na individualny pristup nie je cas. Ak ma dieta nejaky potvrdeny problem s ucenim, moze mat asistenta. Ale situacia je taka,ze je teraz velmi vela prvakov a tak to kadejako plataju,volaju bud dochodkyne z dochodku,alebo mlade,tesne po skole,takze vobec nemas istotu,ze ak ti niekto povie,ze tam,alebo tam su dobre ucitelky,tak ju aj dostane. Kazdy rok sa zial menia.
@iwesska áno viem že je o prístupe učiteľky. Uvidíme už ako bude. Tie asistentky sú platené?
asistentka je pre deti, ktore maju nato papier s diagnozou, ma tvoje dieta nejaky diagnozu? pokial nie , asistentku nedostane, nema narok.
jedna asistentka ma na starosti vsetky deti v triede s diagnozou, nie len jedno. mozu sa v triede striedat, jedna na sjl druha na matiku. u nas v skole ich je viac, striedaju sa, nie su na vsetkych predmetoch.
no hlavna otazka patrite tam? skor daj tuto otazku v BA skupine