ZŠ Budatínska a ZŠ Holíčska

10. máj 2022

Ahojte, potrebovala by som sa poradiť ohľadom týchto dvoch základných škôl v Petržalke. Je v niektorej menší počet detí alebo možnosť asistentky? Ktorá by bola lepšia pre dieťa, ktoré potrebuje trochu individuálny alebo citlivý prístup pani učiteľky? Ďakujem.

lucik194
10. máj 2022

no hlavna otazka patrite tam? skor daj tuto otazku v BA skupine

iwesska
10. máj 2022

To nie je o skole,ale o konkretnej ucitelke. Niektore s tymi detmi proste pracovat nevedia. Popravde,v triede je cca 20 deti, osnovy su narocne,ucivo preberaju rychlo a na individualny pristup nie je cas. Ak ma dieta nejaky potvrdeny problem s ucenim, moze mat asistenta. Ale situacia je taka,ze je teraz velmi vela prvakov a tak to kadejako plataju,volaju bud dochodkyne z dochodku,alebo mlade,tesne po skole,takze vobec nemas istotu,ze ak ti niekto povie,ze tam,alebo tam su dobre ucitelky,tak ju aj dostane. Kazdy rok sa zial menia.

autor
10. máj 2022

@iwesska áno viem že je o prístupe učiteľky. Uvidíme už ako bude. Tie asistentky sú platené?

lucik194
10. máj 2022

asistentka je pre deti, ktore maju nato papier s diagnozou, ma tvoje dieta nejaky diagnozu? pokial nie , asistentku nedostane, nema narok.
jedna asistentka ma na starosti vsetky deti v triede s diagnozou, nie len jedno. mozu sa v triede striedat, jedna na sjl druha na matiku. u nas v skole ich je viac, striedaju sa, nie su na vsetkych predmetoch.