ZŠ Borodáčova - elokované pracovisko Tomášikova - Bratislava

kvetka22
12. aug 2023

Ahojte,
Chcela by som sa spýtať, aké máte skúsenosti s touto školou. Dcéru prijali, bude chodiť do elokovaneho pracoviska na Tomášikovej.
Ako sa vám páči? Ste spokojní s učiteľmi, vedením, prístupom k žiakom? Našla som info staré 10-12 rokov, neboli moc pozitívne, preto by sa mi zišli aktuálne.
Ďakujem

nikacin
13. aug 2023

@kvetka22 a mozem sa opytat ako viete ze vase dieta ide prave na Tomasikovu?lebo nasa je tiez prijata na Borodacovu ale to,ci bide chodit na hlavnu budovu alebo na elokovane pracovisko Tomasikova nam nepovedali a povedali ze to budeme vediet najskor tesne pred nastupom do skoly…🤷🏼‍♀️Dakujem za odpoved
(A inak tiez ma zaujima nazor na tuto pobocku👍🏻)

kvetka22
autor
14. aug 2023

@nikacin no ja teda dúfam, všade sme uvádzali, že Tomášikova. Budem tento týždeň volať aj do školy nech to mam potvrdene. Dcéru vzali na odvolanie, aj tam som uvádzala Tomášikovu

nikacin
14. aug 2023

@kvetka22 no ono to nie je samozrejme lebo zevraj nakoniec otvaraju 3 triedy-2 na hlavnej budove a jednu na tomasikovej (mam tam kamosku ucitelku tak preto viem).oni sa vsade v tych tlacivach pytali na vasu preferenciu ze kam chcete chodit ale rozhodnu to az oni🤷🏼‍♀️Tak drzim palce.my tiez dufam ze skoncime na Tomasikovej (byvame hned dom vedla).

kvetka22
autor
14. aug 2023

@nikacin ja zase pracujem pri retre, doma máme jednu dcéru ZTP, o tú sa stará manžel, a vozí ju úplne iným smerom ako ideme ráno my.
A kamoška tu školu ako vníma?

nikacin
14. aug 2023

@kvetka22 rozumiem.tak zo budem drzat palce aby boli nase dcery spoluziacky🙂
Kamoska hovori ze celkom fajn.ona robi na hl.budove a tam ucia ini ucitelia. hovori ze tam su take vselijake ucitelky,ale na tomasikovej su zevraj vsetky ucitelky dobre.aj ja som mala ten pocit ked som bola na DOD.

kvetka22
autor
16. aug 2023

@nikacin ahoj, písali mi dnes zo školy, že budúci týždeň budú zverejňovať info ohľadom nástupu na svojom webe. Len neviem ci aj menovite dajú zoznam, ktoré dieťa kam ide. Skúsim jej zajtra napísať 🙂

nikacin
16. aug 2023

@kvetka22 super,dakujem za info!budem to sledovat

yayko
11. mar 2024

Ahojte, prosím vás, ako ste dopadli? Zobrali vaše deti nakoniec na Tomasikovu? Ak ano, ste spokojní?

nikacin
11. mar 2024

@yayko ahoj, ano, dcera chodi na Tomasikovu. My sme spokojni. Aj tak si myslim ze je to vsetko o ludoch a teda o pani ucitelke a nasa pani ucitelka je vyborna! skolske priestory su krasne (chodte pozriet DOD). fungovanie skoly je tiez fajn. nemam vyhrady🙂

yayko
11. mar 2024

@nikacin super dakujem pekne! Určite sa pôjdeme pozrieť, zvazujeme túto školu(lebo ju máme cez cestu) a nevadzovu.

laura4718
28. aug 2024

Ahojte🙂 rada by som sa informovala, ked vidim, ze uz tam mate deticky prvy rok, ako ste s tym elokovanym pracoviskom spokojne prosim? Ako to tam funguje? Zacina sa 7:45 a na telesnu chodia do hlavnej budovy na borodacovu? Dakujem vopred z odpoved