Zoznamovanie mamičiek v Bratislave

lienka951
25. júl 2024

Ahojte ,

S manzelom a dcerkou( cerstvy rok) sme sa prestahovali do Ba .
Citim tu dost samotu,nemam tu kamaratky a aj ked uz chodime na ihriska,snazim sa zoznamit,moc mi to nejde,pritom som uplne normalna zena🙂.
Svoju samotu som si uvedomila,ked sa k nam prihovorilo male dievcatko na ihrisku a mna to strasne potesilo ,ze konecne niekto😅.
Ako sa tu zoznamuju mamicky???kde???
Zili sme v ČR kde boli rozne skupiny,dokonca “Tinder” pre mamicky😊😂.

Ako to je tu prosim,viete poradit nieco??? Inak sa asi zblaznim 😀.

Dakujem

lenkakoc444
25. júl 2024

@lienka951 cez aktivity. Chodievali sme plavat, fo detskeho centra, na cvicenie. Ideal v mieste bydliska aby si sa potom s tymi istymi stretavala aj na ihrisku.

kataka10
25. júl 2024

@lienka951 skuste materske centra ako Budatko, Presporkovo, tam sa da najst aj akcie pre mamicky.

lienka951
autor
25. júl 2024

@lenkakoc444 dakujem

lienka951
autor
25. júl 2024

@lenkakoc444 ano chceme skusit Hojdanu

miriamzba
25. júl 2024

V ruzinove kúsok od hojdany je bývalé centrum Rafael, teraz tuším balance dom...? Tam si najdeš kamosky aj keby si nechcela 😁 je to velmi fajn.

mullerova46
25. júl 2024

@lienka951 ja som v Rovinke bez kamosiek akurát o týždeň má malý rok. V ktorej časti ba žiješ ?🫣

x_mery_x
25. júl 2024

Ja som sa v BA zoznamila s babami cez terminove skupiny na fb. Napr. Januarovky 2020, napisala som prispevok a hned mi dalsich 5 napisalo, ze su tiez z Dubravky a postretavali sme sa, alebo aj tu na konovi som zakladala forum. :D to mas velku sancu v BA je kopa ludi, nie ako na dedinach :D

lenik98
27. júl 2024

Z ktorej casti si? 🙂

pusinka_1
29. júl 2024

Tu na MK sú rôzne skupiny hľadám kamošku skús tam

nenuskaa993
5. aug 2024

Tiež tu bývame cca 2 roky a žiadne kamošky..chodím s malým von na prechádzky do parku A.Hlinku a príde mi veľakrát smutno keď vidím kamošky s kočíkmi a tie moje sú kilometre ďaleko😐