Ahojte,
Viem je zoznam aj na webe aj na dverách pred ambulanciou. Ale istota je istota je niečo čo by ste doporučili určite vziať?
A celkom ma zaujíma či ste mali separe samozrejme tašku na šestonedelie a potom nejaký batoh na pôrod a čo v ňom.
Balím si veci a som za to vždy si zobrať viac než menej ale nechcem to prehnať. Či si mám zobrať odsávačku, kefu na vlasy pre bábo, mydielko a olejcek a či nejakú fľašku.
Berte má s rezervou som prvorodička ale za každý radu budem vďačná 😊😊
@effy777 no ja som to tam nahádzala podľa zoznamu par dni pred, neriesila som veľmi :D (mala som sekciu) a ak som niečo potrebovala muž priniesol, nebol problém 🙂. Uz vtedy sa ale musel prezliekat do sterilného plášťa, návleky, ruško ... ale spýtaj sa v skupine Antolska tam ti poradia či púšťajú navstevy aktuálne.
Pridaj sa do skupinky porodnica antolsla a spytaj sa aj tam. 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/2293/ urcote tam.najdea aj kopec dalsich uzitocnych info 😉
Kefu, mydlo ani olej ti určite netreba. Odsávačku a fľašu by som vzala.
@thereisabear aj som počula že niektoré za to zdrbkavaju že dieťa sa nemá ničím natierať tak nechcem drazdit 😃
@effy777 mne malého okúpala raz sestrička, to bolo celé. Hneď ho aj osušila a obliekla (to možno ja, už si nepamätám), tak ani nebol priestor na natieranie. Ale ja som ani doma ničím nenatierala 🙂 Kefu na vlasy som ani nikdy nemala.
@effy777 síce som tam ležala 1,5 roka dozadu ale odsavacku som si brala ale ak budeš potrebovať dajú ti k dispozícii aj odtiaľ keď bude volna. Flasku som pre babo mala lebo som nevedela ako ju mam kojiť poriadne a bola strašne malička tak som dávala UM. Kefu, mydielko, olej som mala ale nepamätám ci som využila. 🙈 Kupala sa tam len raz za pomoci sestričky. Bal sa podla zoznamu co treba, neviem aký je režim ale mozno otecka pustia a on ti donesie co budes potrebovať ďalšie dni. 🙂 Drzim palce nech pôrod dopadne dobre. ✊