Ahojte , poradte Vase oblubene miesto kam chodievate na zmrku kde vam chuti 🙂
V Ružinove ako je poliklinika pri ceste 🙂
@minesasubu Daliborovo námestie, oproti kostolu (Petržalka), taká skutočná, nie z prášku. Marleys icecream. Sú aj na Železnej
Top 5 zmrzlinární v Bratislave https://www.visitbratislava.com/sk/top5zmrzlina/
@nika82 toto by som povedala, že je top 5 najdrahších a najznámejších zmrzlinární v BA. Ale najlepšie no neviem 😏
@minesasubu Cookies v Podunajských / Vrakuni.
Lumi Petrzalka- Ovsiste a Cookies Vrakuna
@minesasubu Za mna uplne perfektne sorbety v cukrarni Messerchmidt. Aj ostatne, co som chutnala, su super, ale tie ovocne sorbety pre mna nemaju paru. A najlepsia vanilkova pre mna v Gelateria I Nonni. Obidva podniky su v centre.
@marianarem I Nonni zatiaľ neotvoril, aj dneska sme boli pozrieť.
Pre nás tradičná vo Vajnoroch oproti pošte mňam 😋
Messerschmidt a Arthur, dlhoročne som okrem týchto nikde zmrzlinu nedojedla.
Za mňa Koun, tí sú drahi dosť ... a v Devínskej máme Favor.it. tiež super mňam talianska.
@hama_ba pri tých úplne prvých ihriskách, ešte pred amfiteátrom, kúsok za mostom. Teda aspoň tam boli minulý rok. Je tam taký stánok že fish and chips tuším a potom kúsok ďalej búdka, to sú oni. Ale lepšie tam zavolať, mne koncom apríla písali, že na železnej od mája už budú, predpokladám že na tom istom mieste.
Mufuza a Cafebar Rusovce 👌
krasňany, konečná 75tky. (myslim ze cernockeho to je...)
Luculus, Hviezdoslavove nam.
V Devinskej Favorit 👌
@minesasubu luculus 🙂
Nero v dúbravke
my sme z DNV, oblubenu mame uz spominanu Favor.it, je fakt mega - naozaj talianska (v ponuke maju sorbety, aj kremove), ak by som zatvorila oci a ochutnala tuto a taliansku, nerozoznam, chodievame potom do Ivanky pri Dunaji oproti kaviarni u Stefanika a tiez spominanu v Ruzinove pri Poliklinike
Zmrzlina u Mapa v Podunajských Biskupiciach. 👍
U Marečka vo Vrakuni, aj keď to mám od ruky, tak cesta stojí za to ❤