Ahojte 🙂 Budeme sa pravdepodobne sťahovať do Mostu pri Bratislave. Chcela by som sa Vás, mamičky, spýtať aký je tam život s malými deťmi. Moje majú 4 a 2 roky. Je v Moste ak nejaké ihrisko pre deti s preliezkami a hojdackami? Prípadne nejaké materské centrum? Aká je tam komunita ? Ďakujem Vám vopred za odpovede.
@lujziiik2205 ahoj 🙂 máme vyhliadnuty starší dom na Budovateľskej ulici. Sme z Petržalky, decká sú odchovane na ihriskách a zvyknuté na veľa detí, ja by som sa tiež rada stretávala s mamičkami v rámci zachovania psychického zdravia 🤣🤣🤣
@veronikaaatomas tak potom čo sa týka ihriska, jedno je kúsok od budovatelskej, také menšie (pri kopci kde sa dá v zime sánkovať) ale najviac deti býva na ihrisku pri futbalovom ihrisku (tam je aj pub kde si viete posedieť a vidíte na deti). A z tej ulice máš na skok aj obchody, na prechádzky ci bicyklovanie je nedaleko zelená voda
@lujziiik2205 ďakujem, to znie úžasne, priam dokonale 🌷
@veronikaaatomas tak dokonale neviem😂 ale my sme tu spokojni.
@lujziiik2205 môžem ešte trochu povyzvedat ohľadom škôlky? Je problém sa dostať do štátnej? Sú tam dobre učiteľky? Nevieš náhodou?
@veronikaaatomas no s tymy skolkami je problem, su tu 2 budovy statnej s kapacitou 120 deti ale vraj je problem sa tam dostat, uprednostnuju predskolakov a teda aj trvaly pobyt zohrava rolu. Moj maly chodil do starej budovy skolky a tam boli ucitelky fajn.
@veronikaaatomas do ktorej časti mostu by ste chceli ísť? Ihriska sú tu 3 (nič veľké nečakaj), v dedine nájdeš všetko, potraviny, lekáreň, drogériu.... S materským centrom neporadím, ale býva sa tu fajn. Na skok do BA, ak nerátam zápchy 😓