Pekný deň, máte niekto skúsenosť s detskou lekárkou MUDr. Annou Bobákovou (Zdravotné stredisko Záporožská)?
@lety17 no je sice napisana na dverach, ale sestricka (ta ista, ako bola u MUDr Bakalarovej) mi povedala,ze mame novu pani doktorku a tym padom aj ordinacne hodiny sa zmenili (uz neplatia tie,co su aktualne na nete,lebo to este nestihli zmenit). Takze predpokladam,ze MUDr Bakalarova uz neordinuje (neviem preco, ale skoda velka)
@mamicka2deti juj, to vazne? No velka skoda. Uvidim, som 2 tyzdne pred terminom tak aktualne uz nejdem menit rozhodnutie, ale teda kedze prvy syn ma pravidelne laryngitidy, tak ocakavam dost caste navstevy, tak uvidime... len najhorsie je,ze clovek pomaly nema za co menit, kedze ten mily a ustretovy pristup sa nahradit neda. Dakujem za info
@rajc1nka Zdravííím, aké máte aktuálne novšie pocity a dojmy z tej Bobákovej? Mimi čakám v marci a zisťujem, že tie naše pediatričky (kedysi moja Laktišová, a partnerova Cigáňová) končia, odchádzajú do dôchodku. A odkázali ma na Bobákovú vedľa... Len o nej neviem nikde na internete zistiť, čo je zač, aká je, atď... 😖
@luciadragica este zatial som u nej bola dvakrat a mam zmiesane pocity. ... nad Bakalarovu nie je. Skoda jej. Je to starsia pani doktorka. Zda sa mi velmi precizna,lebo pre istotu nas poslala aj na vysetrenie pupku ku chirurgovi ked sa jej nezdalo a dobre spravila,lebo mal ma pruh. Plus si so mnou prechadzala info z prvej navstevy, ci vsetko berieme tak,ako sme sa dohodli. Len napr neskontrolovala vobec polohu na brusku a ani fontanelu,co ma prekvapilo. Tak uvidime 🤷♀️ Akoze na vyber moc nie je,ked vsetky odchadzaju a ktovie kto to preberie. Drzim palce v rozhodovani
@mamicka2deti sestricka je taka mladucka, akoze na mna bola vzdy mila, to mozem povedat, ale napr predo mnou hovorila o jednej mamicke co telefonovala tesne pred koncom ordinacnych hodin nie moc pekne 🤷♀️ Ale tak to by som mozno aj ja, len nie pred inou mamickou. Ktovie. Ale inak takto je mila aj nova sestricka. Este sme ale nezazili pichanie ockovania, z toho mam strach, ale tak snad jej papier zo skoly dali, tak snad to vie robit 😁
@clawmay dnes som zistila, že úžasná pani mudr bakalarova neordinuje, už mám po 18tke ale stále som študent a keďže pani bakalarova mi sama povedala že u nej môžem ostať kým študujem (nebyvam chorá chodila som len na preventivky). Každopádne dnes som bola teda dosť zaskočená z prístupu pani novej lekárky bobakovej a “úžasnej” milej sestričky pachingerovej. Jedno slovo. Hrôza 🙂 nesympatický, arogantná, nepríjemná a to sa ešte slušne vyjadrujem. Doktorka taktiež nesympaticka. Kričala namna cez pól ordinácie že ona berie deti len do 18 rokov. Pýtam sa čo u nej znamená slovo dorast? Videla som aj vnútro ordinácie a zmenilo sa tiež. Pre dieťa absolútne neútulné. Môže byt dobrá doktorka ale prvý dojem na bode mrazu. Veľká škoda pani doktorky Bakalarovej. Úžasná doktorka.
my od nej urcite odchadzame. neprijemne obe aj so sestrickou. po tom ako som volala do ambulancie, chcela som sa poradit ohladom priznakov covidu ktore mala dcera po kontakte s pozitivnou osobou, ma obidve uplne odpalkovali. nech mi nenapadne k nim chodit, ze oni to ani neriesia a pri zhorseni stavu na pohotovost. a celkovo som mala pocit ze ich svojim telefonatom obtazujem. Zlata Mudr. Balalarova, skoda ze odisla
Tak po vašich skúsenostiach som prehodnotila priority... Síce Bobákovú mám "za rohom", ale ak má taký prístup, nechcela by som malej spôsobiť traumu, že už nikdy nebude chcieť k doktorovi, keď bude treba... Tak som si našla inú, ktorá je ďalej aj s prestupom na MHD, ale je milá, rýchlo odpovedá na e-maily. Tak verím, že je lepšia aj v prístupe k maličkým. 🙂 Ďakujem vám za info.
@luciadragica koho ste vybrali prosim?
@bramborita MUDr.Kadlicovú
Zdravím,tak pripnem aj moju skúsenosť.Či už po telefonáte alebo osobná skúsenosť.Pani doktorka sa ešte ako tak dá,základne veci ako je počuvanie dieťaťa,pozriete hrdla spraví ale ostatne veci mám pocit akoby ju zaťažovali.Pokiaľ tam bola ešte pani sestrička Minarčinová,dalo sa to a mávla som zatiaľ rukou nad pani doktorkou.Ale ako tam prišla tá nová sestrička(ani na jej meno nechcem prísť)pretože je to jedna arogantná,nepríjemná žena ktorá by v žiadnom prípade nemala pracovat s pacientmi a nie to ešte s deťmi.Človek nemá ani chuť tam ísť ale kvôli dieťaťu musí.A pritom mladá sestrička ktorá by mala mať vzťach k deťom pokiaľ robí obvodnú sestrička a nie chladnú,neslušnú.Rodičia nás učia k slušnému správaniu ale pri nej ako si zabudli nato alebo je to v nej neviem presne povedať no mám nanu ťažké srdce a to sa snažím byť ešte slušná pretože by si zaslúžila iné pomenovanie.A hlavne kvôli nej aj hľadám pre deti novú pani doktorku.Je mi veľmi ľúto že odišla naša pani doktorka Bakalárová a pani sestrička Minarčinová,pri nich bola radosť chodiť k ním,na deti sa vždy tešili a svoju prácu si robili perfetkne.Pre nás boli ako keby rodinou kedže sme celá moja rodina aj ja od babátka chodili k nej 35 rokov.
Je ich veľká škoda:(
Ahojte
Na pani doktorku Bakalarova nedám dopustiť, ešte ja ako dieťa som k nej chodila a teraz moje deti.
Aj keď zmenila sestričku, veľmi rada som k nej chodila, poradili, porozprávali a s deťmi to vedeli obe.
No dnes po dlhej dobe som tam išla s dcérkou, lebo vcera chytila teploty a strašný kašeľ. Ráno som volala do ordinácie ci môžem prísť nakoľko dcéra je chorá. Najprv ma rušili, no napokon zdvihla sestrička a už cez telefón bola veľmi nepríjemná. Ale nakoniec na moje naliehanie mi povedala ze teda môžeme prísť a dala nám čas.
Prišli sme o niečo skôr, a už to sa jej nepáčilo. Bez úsmevu a milého slová, iba "NO POĎTE DNU KEĎ UŽ STE TU"
Dcéra mi hneď začala plakať co sa ich bála, ale hovorím si dobre. Po lekároch nebehame a momentálne je nevyspata a ešte chorá 😢
Doktorka ako tak, popocuvala, pozrela do hrdla a išla vypisovať recepty. Sestričke nakazala urobiť CRP lebo sa jej nezdalo hrdlo. No taky nepríjemný a chladný prístup som dlho nezažila od sestričky.
No dobre, nejak sme to vydržali. Pôjdeme ešte na kontrolu a potom budem riešiť inú doktorku.
Ach, normálne mi chýba ci doktorka Bakalarova a jej vysmiata a milá sestrička 😢😢
A to musím povedať že ani deti pri nich nikdy neplakali.
No nemám dobrý pocit z tejto novej sestričky a doktorky 🤔
@mamicka2deti
Mne osobne bolo nepríjemné z nich. Taka smutná čakáren (ani tie hračky tam už nie sú a ani ta kuchynka) a ambulancia tiež 😢
Ach, zlatá pani doktorka Bakalarova a jej sestrička 🤔
Aj keď boli unavené alebo nahnevane vždy s úsmevom pozdravili, opýtali sa co nám je a ten ich prístup k tým deťom... Zlaté ručičky a jedno veľké srdce...az mi je smutno keď si na ne spomeniem. Keby ze mam na nich adresu, tak by som im aj rada poďakovala za ich zdravotnú starostlivosť.
Ale tato nová pani doktorka a jej sestrička je úplný opak.
Možno sa to časom zmení 🤔 držím im palce aby to tak bolo
Lebo s takym prístupom ako majú zachviľu nebudú mať koho ošetrovať
Ach, keď čítam tie komenty chytá ma hnev a plač.
My sme tam "našťastie" išli iba ako chorý, neviem si predstaviť žeby sme tam mali ísť na preventívnu alebo na nejaký väčší odber. Vidím to tak, že o týždeň ideme na kontrolu a rovno beriem aj karty.
Vám všetkým držím palce nech sa zmení prístup doktorky a sestričky, alebo si nájdete niekoho lepšieho.
... Náhodou neviete meno sestričky co tam bola s Dr. bakalarovou, neviem si vôbec spomenúť 🤔
@clawmay nova MUDr. Bobakova prisla po pani doktorke Bakalarovej a rozdiel k pristupu k detom je doslova den a noc, co sa tyka aj sestricky aj doktorky.... pri pani doktorke Bakalarovej mi moj maly nikdy neplakal, dokonca sa tesil pretoze aj v cakarni aj v ordinacii bolo plno hraciek. Teraz je oridanacia totalne chladna a neutulna... Vzdy ked sme prisli do ordinacie, tak nas privitali usmevom.... nova doktorka aj so sestrickou maju velmi neosobny chladny pristup, absolutne nulovy kontakt s dietatom, a co sa tyka vysetrenia, akokeby sme ich svojou pritomnostou priam otravovali... maly je steklavy a ked ho vysetrovala sa zacal smiat a uz bola doktorka nervozna a bolo mi velmi neprijemny tonom povedane, ze takto sa neda vysetrovat ked sa stale mrvi a ze co som jej to nepovedala rovno ze je takyto steklavy a prestala ho vysetrovat...... S takymto otrasnym pristupom som sa v zivote nestretla. Bohuzial sme absolvovali aj ockovanie a nechcem tu ani pisat, ze ako maly plakal a ani sa mu necudujem, ked som videla ako sa sprava sestricka k detom pri ockovani.... nechapem, preco robi detsku sestricku, ked je uplne vidiet aj citit, ze nema vztah k detom.. Ja uz do takejto ordinacie nevkrocim a ked si predstavim, ze by som tam mala s malym chodit este vela rokov tak dakujem neprosim, a preto aj pisem moju skusenost, sama by som neverila keby som to nezazila.... a uz aj menime pediatricku... Zlata pani sestricka Vierka a pani doktorka Bakalarova
@lolinko nie, nic sa nezmenilo.🙂kebyze sa nestahujeme, davno padim odtial prec.otras vo vsetkych smeroch
Ja som uz od nej zobrala karty. Chcela som im dat sancu, ale v podstate ma sama doktorka vystvala. Otras :(
Pripnem sa, aj mna to zaujima, lebo sme doteraz patrili k MUDr Bakalarovej a teraz sme automaticky presli pod MUDr Bobakovu, tak ma celkom zaujimaju skusenosti s nou 😊 zatial som nemala tu moznost byt u nej. Kedze v decembri cakam dalsie babo, tak mozno po skusenostiach na poradniach v januari a februari napisem aj ja recenziu 😊