Zapálené štichy v kolene - chirurg v Bratislave

mey8
24. jan 2024

BRATISLAVA- prosím kde v BA sa na pohotovosti pozrú na zapálené stychi v kolene? Muža posielajú z nemocnice do nemocnice....🙈

pribinak
24. jan 2024

@mey8 vrátila by som sa tam kde muža operovali. Ideálne by bolo kontaktovať čím skôr operatera
A používaj radšej slovo stehy 🙃

mey8
autor
24. jan 2024

@pribinak 😂 to som si ani neuvedomila bežné to tak voláme 🙈 sorry.
No a tam kde ho operovali, to by mal fakt ďaleko...

mey8
autor
24. jan 2024

@pribinak ps: ale dikes🙂 ❤️

ada12345
24. jan 2024

V BA je chirurgicka pohotocost v Nemocnici na nam. SNP, neviem ako sa vola - u Milosrdnych tusim?

mamina7070
24. jan 2024

musi ist tam kde ho operovali
kedy tam ma ist na kontrolu/vyber stehov?

oriesocek
25. jan 2024

Najlepšie asi u tych milosrdných, ak pojde ráno, zoberie si listocek s poradim a počká, zoberú ho. Nie vždy sa dá ísť vyberať stehy, tam kde operovali, alebo ich pozriet v prípade komplikácii. Aj ja som tak bola...kedze ma operovali mimo mojho bydliska na dovolenke.

mamina7070
25. jan 2024

@oriesocek na ambulancii vezmu ak ma spravu ale on chcel ist na pohotovost ale mozno je to tym ze zapaleny steh na urgent nepatri to pocka do rana

mey8
autor
25. jan 2024

Nemôže ísť tam kde ho operovali, pretože to bolo v zahraničí. Vybrať by ich mal až v piatok ale včera ho celý deň boleli, pri chôdzi cítil bodanie v mieste stehov a na večer keď to odhalil zistil ze je to zapálené... akože sme si vedomý ze to nie je život ohrozujúcich stav, ale je to ako zo zubami, keď bolia cez víkend a celé lico spuchne tak človeku nezáleží na tom ze je víkend alebo večer... q obvodná by v jeho situácii tak ci onak nepomohla keď na SK žiadnu nemá, má zahraničné poistenie.. takže ani chirurgia ráno s lístkom 0 bodov keď mu ho nemá kto dat...

mey8
autor
25. jan 2024

Ale diky žienky ❤️🙏

oriesocek
25. jan 2024

@mey8 listok na poradie, nie vymenný... tam si zoberie pri dverách listok na poradie a caka, kym ho zoberu. zoberu kazdeho. akurat ich musi informovat, ze na priamu platbu...alebo ako to chce riesit.

mey8
autor
25. jan 2024

@oriesocek vôbec neviem ako to funguje, lebo roky na sk nežijem zato som sa pytala🙂 ale ďakujem...

lady083
26. jan 2024

ak nema poistenie, vyskusaj obvolat sukromne chir ambulancie alebo centra, na platbu vas asi skor vezmu. je ich dost v BA

mamina7070
26. jan 2024

@mey8 ak tu nema poistenie tak musi ist do chirurgickej ambulancie a vysetrenie zaplatit tonma najjednoduchsie sukkromnych anbulancii je plno a za platbu ho radi zoberu
na pohotovosti nepochodi