Maminky, ktorých deti chodia do Ružinova do školy ideál Borodacova, Ostredkova, Medzilaborecka, Drienova a Vrutocka. Ako ste spokojne so školou? Ktorú by ste mi odporučili? A musí mať dieťa TP v Ružinove? Dakujem krasne🙏
Na 1.st. je dôležitá triedna učiteľka, nie škola. Jedine že by si ešte mala záujem o popoludňajšie krúžky v družine.
Nam chodili dve deti na Drienovu, uz tam chodi len syn. Skola dobra ale presne ako sa pise hore dolezity je ucitel. Syn mal na prvom stupni smolu na tejto fain skole na ucitelov, dcera naopak mala fain ucitelku a fain skola cize jej je teraz luto ze je prec. Syn tam ostal na druhy stupen kde ma super ucitelku triednu a je to fain skola, takze aj ked dochadza je spokojny. Ak potovnam skolu ako taku napriklad s nasou miestnou mimomestskou tak je Drienova mega skola, ak uz ale ideme na uroven ucitela tak aj na tej mimomestskej zlej skole ma dalsi syn super ucitelku. Asi komplikovane napisane ale jedna vec je jasna, ze ucitela si nevies vybrat ale skolu ano a je to aspon polka uspechu. Za mna je aj skola dolezita. Prajem dobry vyber, za nas Drienova je super.
@liz_lemon je to určite výhoda, ale pre nás nereálne, keďže nemôže chodiť sám zo školy. Tak hľadám školu blízko našich zamestnaní. Len je ešte dôležitá vec, či ho niekde zoberu
najlepsia skola je ta, ktoru mas najblizsie, aby dieta mohlo nadvazovat kamaratstva, chodit samo do/zo skoly, TP je urcite vyhoda, ale chodia aj deti, co nemaju